Повезане вести
У Кутлову код Крагујевца страдао мушкарац покушавајући да угаси пожар који је сам изазвао
Политика 09.09.2024
Мушкарац (79) настрадао је данас око подне у шумском ;пожару у Кутлову код Крагујевца, покушавајући да угаси ватру коју је сам запалио, јавила је Радио телевизија Крагујевац. Како Бета незванично сазнаје, он је палио ниско… »
Код Крагујевца страдао мушкарац покушавајући да угаси пожар који је сам изазвао
Радио 021 09.09.2024
Мушкарац (79) настрадао је око поднева у шумском пожару у Кутлову код Крагујевца, покушавајући да угаси ватру коју је сам запалио, јавила је Радио телевизија Крагујевац. Како се незванично сазнаје, он је палио ниско растиње, а… »
Човек настрадао у пожару код Крагујевца
Нова 09.09.2024
: Мушкарац стар око 80 година настарадао је данас у шумском пожару у селу Кутлову код Крагујевца. Горело је око 20 хеката шуме, а брзом интервенцијом ватрогасаца-спасилаца пожар је угашен. Како незванично сазнаје РТС, старији… »
Старији мушкарац страдао у шумском пожару код Крагујевца, палио биљне остатке па покушао да угаси ватру
Еуроневс 09.09.2024
Мушкарац стар око 80 година настарадао је данас у шумском пожару у селу Кутлову код Крагујевца, незванично сазнаје РТС. Горело је око 20 хеката шуме, а брзом интервенцијом ватрогасаца-спасилаца, пожар је угашен. Како незванично… »
Мушкарац настрадао у шумском пожару код Крагујевца
РТС 09.09.2024
Мушкарац стар око 80 година настарадао је данас у шумском пожару у селу Кутлову код Крагујевца, незванично сазнаје РТС. Горело је око 20 хеката шуме, а брзом интервенцијом ватрогасаца-спасилаца пожар је угашен. Како незванично… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана
Чека се Трампов потпис: И Сенат САД усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Курир пре 3 сатајош 4 повезане
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 7 сатијош 1 повезана