Повезане вести

У Кутлову код Крагујевца страдао мушкарац покушавајући да угаси пожар који је сам изазвао

У Кутлову код Крагујевца страдао мушкарац покушавајући да угаси пожар који је сам изазвао

Политика 09.09.2024
Мушкарац (79) настрадао је данас око подне у шумском ;пожару у Кутлову код Крагујевца, покушавајући да угаси ватру коју је сам запалио, јавила је Радио телевизија Крагујевац. Како Бета незванично сазнаје, он је палио ниско… »
Код Крагујевца страдао мушкарац покушавајући да угаси пожар који је сам изазвао

Код Крагујевца страдао мушкарац покушавајући да угаси пожар који је сам изазвао

Радио 021 09.09.2024
Мушкарац (79) настрадао је око поднева у шумском пожару у Кутлову код Крагујевца, покушавајући да угаси ватру коју је сам запалио, јавила је Радио телевизија Крагујевац. Како се незванично сазнаје, он је палио ниско растиње, а… »
Човек настрадао у пожару код Крагујевца

Човек настрадао у пожару код Крагујевца

Нова 09.09.2024
: Мушкарац стар око 80 година настарадао је данас у шумском пожару у селу Кутлову код Крагујевца. Горело је око 20 хеката шуме, а брзом интервенцијом ватрогасаца-спасилаца пожар је угашен. Како незванично сазнаје РТС, старији… »
Старији мушкарац страдао у шумском пожару код Крагујевца, палио биљне остатке па покушао да угаси ватру

Старији мушкарац страдао у шумском пожару код Крагујевца, палио биљне остатке па покушао да угаси ватру

Еуроневс 09.09.2024
Мушкарац стар око 80 година настарадао је данас у шумском пожару у селу Кутлову код Крагујевца, незванично сазнаје РТС. Горело је око 20 хеката шуме, а брзом интервенцијом ватрогасаца-спасилаца, пожар је угашен. Како незванично… »
Мушкарац настрадао у шумском пожару код Крагујевца

Мушкарац настрадао у шумском пожару код Крагујевца

РТС 09.09.2024
Мушкарац стар око 80 година настарадао је данас у шумском пожару у селу Кутлову код Крагујевца, незванично сазнаје РТС. Горело је око 20 хеката шуме, а брзом интервенцијом ватрогасаца-спасилаца пожар је угашен. Како незванично… »

Вести дана »