Povezane vesti
U Kutlovu kod Kragujevca stradao muškarac pokušavajući da ugasi požar koji je sam izazvao
Politika 09.09.2024
Muškarac (79) nastradao je danas oko podne u šumskom ;požaru u Kutlovu kod Kragujevca, pokušavajući da ugasi vatru koju je sam zapalio, javila je Radio televizija Kragujevac. Kako Beta nezvanično saznaje, on je palio nisko rastinje, a vatra je zahvatila… »
Čovek nastradao u požaru kod Kragujevca
Nova 09.09.2024
: Muškarac star oko 80 godina nastaradao je danas u šumskom požaru u selu Kutlovu kod Kragujevca. Gorelo je oko 20 hekata šume, a brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca požar je ugašen. Kako nezvanično saznaje RTS, stariji muškarac koji je izgubio… »
Stariji muškarac stradao u šumskom požaru kod Kragujevca, palio biljne ostatke pa pokušao da ugasi vatru
Euronews 09.09.2024
Muškarac star oko 80 godina nastaradao je danas u šumskom požaru u selu Kutlovu kod Kragujevca, nezvanično saznaje RTS. Gorelo je oko 20 hekata šume, a brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca, požar je ugašen. Kako nezvanično saznaje RTS, stariji… »
Muškarac nastradao u šumskom požaru kod Kragujevca
RTS 09.09.2024
Muškarac star oko 80 godina nastaradao je danas u šumskom požaru u selu Kutlovu kod Kragujevca, nezvanično saznaje RTS. Gorelo je oko 20 hekata šume, a brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca požar je ugašen. Kako nezvanično saznaje RTS, stariji… »
Vesti dana »
Crta identifikovala 12 lažnih lista za lokalne izbore, sumnja na još četiri
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 34 povezane
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Mađarska donela važnu odluku za cenu goriva: Poznato kada počinju nove mere Viktora Orbana
Mondo pre 12 minutajoš 29 povezanih
Đoković posle nove pobede: Težak meč, ali drago mi je da sam iskoristio šanse i slavio
Večernje novosti pre 8 minutajoš 59 povezanih