Povezane vesti
U Kutlovu kod Kragujevca stradao muškarac pokušavajući da ugasi požar koji je sam izazvao
Politika 09.09.2024
Muškarac (79) nastradao je danas oko podne u šumskom ;požaru u Kutlovu kod Kragujevca, pokušavajući da ugasi vatru koju je sam zapalio, javila je Radio televizija Kragujevac. Kako Beta nezvanično saznaje, on je palio nisko rastinje, a vatra je… »
Kod Kragujevca stradao muškarac pokušavajući da ugasi požar koji je sam izazvao
Radio 021 09.09.2024
Muškarac (79) nastradao je oko podneva u šumskom požaru u Kutlovu kod Kragujevca, pokušavajući da ugasi vatru koju je sam zapalio, javila je Radio televizija Kragujevac. Kako se nezvanično saznaje, on je palio nisko rastinje, a vatra je zahvatila i… »
Čovek nastradao u požaru kod Kragujevca
Nova 09.09.2024
: Muškarac star oko 80 godina nastaradao je danas u šumskom požaru u selu Kutlovu kod Kragujevca. Gorelo je oko 20 hekata šume, a brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca požar je ugašen. Kako nezvanično saznaje RTS, stariji muškarac koji je… »
Stariji muškarac stradao u šumskom požaru kod Kragujevca, palio biljne ostatke pa pokušao da ugasi vatru
Euronews 09.09.2024
Muškarac star oko 80 godina nastaradao je danas u šumskom požaru u selu Kutlovu kod Kragujevca, nezvanično saznaje RTS. Gorelo je oko 20 hekata šume, a brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca, požar je ugašen. Kako nezvanično saznaje RTS… »
Muškarac nastradao u šumskom požaru kod Kragujevca
RTS 09.09.2024
Muškarac star oko 80 godina nastaradao je danas u šumskom požaru u selu Kutlovu kod Kragujevca, nezvanično saznaje RTS. Gorelo je oko 20 hekata šume, a brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca požar je ugašen. Kako nezvanično saznaje RTS, stariji… »
Vesti dana »
Brnabić optužila Lazovića i Đilasa da su izazvali incidente u ponedeljak
Beta pre 14 minutajoš 54 povezane
Primirje između Izraela i Hezbolaha se izgleda poštuje, Libanci se vraćaju u domove na jugu
Glas Amerike pre 56 minutajoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih