Повезане вести

"Знала сам да је у питању прељуба" Ољу Бајрами живот није мазио, открила шта је радила пре певања: Била сам зечица на…

"Знала сам да је у питању прељуба" Ољу Бајрами живот није мазио, открила шта је радила пре певања: Била сам зечица на…

Курир 09.09.2024
Певачица Оља Бајрами се током тинејџерског периода сусрела са разводом родитеља, што је на њу утицао врло лоше. Њени родитељи развели су се док је завршавала средњу школу, а узрок сатвљања тачке на брак била је прељуба… »
„Знала сам да је прељуба у питању“: Оља Бајрами открива како јој је растурена породица, а ево шта се потом десило

„Знала сам да је прељуба у питању“: Оља Бајрами открива како јој је растурена породица, а ево шта се потом десило

Нова 09.09.2024
: Оља Бајрами се током тинејџерског периода сусрела са разводом родитеља, а како је то утицало на њу и њен даљи живот говорила је у емисији "Исповест", аутора и водитеља Немање Васиљевића. Позната певачица Оља Бајрами… »
„Због Јане и њеног мужа пола естраде остало је без хитова на Јутјубу“

„Због Јане и њеног мужа пола естраде остало је без хитова на Јутјубу“

Нова 09.09.2024
: Певачица Оља Бајрами је након избацивања прве песме постала постала широм Балкана. Певачица Оља Бајрами гостовала је у емисији „ Исповест„, аутора и водитеља Немање Васиљевића, у којој је по први открила многе детаље… »

Вести дана »