Povezane vesti
"Znala sam da je u pitanju preljuba" Olju Bajrami život nije mazio, otkrila šta je radila pre pevanja: Bila sam zečica na…
Kurir 09.09.2024
Pevačica Olja Bajrami se tokom tinejdžerskog perioda susrela sa razvodom roditelja, što je na nju uticao vrlo loše. Njeni roditelji razveli su se dok je završavala srednju školu, a uzrok satvljanja tačke na brak bila je preljuba njenog oca, a onda… »
„Znala sam da je preljuba u pitanju“: Olja Bajrami otkriva kako joj je rasturena porodica, a evo šta se potom desilo
Nova 09.09.2024
: Olja Bajrami se tokom tinejdžerskog perioda susrela sa razvodom roditelja, a kako je to uticalo na nju i njen dalji život govorila je u emisiji "Ispovest", autora i voditelja Nemanje Vasiljevića. Poznata pevačica Olja Bajrami otvorila je treću… »
„Zbog Jane i njenog muža pola estrade ostalo je bez hitova na Jutjubu“
Nova 09.09.2024
: Pevačica Olja Bajrami je nakon izbacivanja prve pesme postala postala širom Balkana. Pevačica Olja Bajrami gostovala je u emisiji „ Ispovest„, autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, u kojoj je po prvi otkrila mnoge detalje svog privatnog… »
Vesti dana »
Đilas: Nedelju dana od zločina na Železničkoj stanici u Novom Sadu niko nije uhapšen
Nedeljnik pre 1 satjoš 64 povezane
Akademija umetnosti u Novom Sadu traži da se njihov student Relja Stanojević pusti iz pritvora
N1 Info pre 6 satijoš 14 povezanih
Sedam ključnih stavki za optužnicu zbog urušavanja nadstrešnice Železničke stanice i pogibije 14 ljudi
Nova pre 9 satijoš 11 povezanih