Povezane vesti
"Da li sam te naježio?" mc Stojan i Zorana Mićanović ponovo zajedno: Reper podelio snimak i sve ostavio bez teksta!
Kurir 09.09.2024
Popularni reper Mc Stojan i pevačica Zorana Mićanović odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Reper i njegova 22 godine mlađa koleginica se, ako je suditi po društvenim mrežama, ne razdvajaju, te se stiče utisak da su veoma nedostajali jedno… »
"Da li sam te: Naježio?" Mc Stojan razmenjuje emocije sa 22 godine mlađom pevačicom, ona se topi pored njega (video)
Blic 09.09.2024
Reper Mc Stojan ponovo je u vezi sa 22 godine mlađom koleginicom Zoranom Mićanović, a otkako su obnovili romansu, pevač neretko deli njihove fotografije i snimke na Instagramu. Stojan je sada podelio njihov snimak na kojem je ljubi u rame. - Da li sam… »
"Jel sam tebe naježio": Mc Stojan objavio video na kojem ljubi 22 godine mlađu Zoranu, ona mu priznala...
Telegraf 09.09.2024
Preporučujemo. Reper Mc Stojan i 22 godine mlađa pevačica Zorana Mićanović, digli su buru u javnosti zbog svoje veze, ali i raskida koji je ubrzo usledio. I nakon što su raskinuli, oko njih dvoje podigla se velika pompa, zbog čega se prati gotovo svaki… »
Vesti dana »
Tramp: Iranu rok od 48 sati da otvori Ormuski moreuz, inače će mu uništiti elektrane
Danas pre 7 minutajoš 29 povezanih
U Srbiji danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, najviša temperatura do 15 stepeni
Euronews pre 27 minutajoš 13 povezanih
Lejkersi ne znaju da izgube! Kenard ulepšao Lebronov neverovatan jubilej... (video)
Večernje novosti pre 7 minutajoš 15 povezanih
U Sloveniji danas redovni parlamentarni izbori za 10. saziv Državnog zbora
Beta pre 52 minutajoš 8 povezanih
Danas su Mladenci, praznik Svetih 40 mučenika Sevastijskih
Šabačke novosti pre 32 minutajoš 12 povezanih