Повезане вести
"Да ли сам те најежио?" мц Стојан и Зорана Мићановић поново заједно: Репер поделио снимак и све оставио без текста!
Курир 09.09.2024
Популарни репер Мц Стојан и певачица Зорана Мићановић одлучили су да својој љубави дају још једну шансу. Репер и његова 22 године млађа колегиница се, ако је судити по друштвеним мрежама, не раздвајају, те се стиче утисак да су… »
"Да ли сам те: Најежио?" Мц Стојан размењује емоције са 22 године млађом певачицом, она се топи поред њега (видео)
Блиц 09.09.2024
Репер Мц Стојан поново је у вези са 22 године млађом колегиницом Зораном Мићановић, а откако су обновили романсу, певач неретко дели њихове фотографије и снимке на Инстаграму. Стојан је сада поделио њихов снимак на којем је… »
"Јел сам тебе најежио": Мц Стојан објавио видео на којем љуби 22 године млађу Зорану, она му признала...
Телеграф 09.09.2024
Препоручујемо. Репер Мц Стојан и 22 године млађа певачица Зорана Мићановић, дигли су буру у јавности због своје везе, али и раскида који је убрзо уследио. И након што су раскинули, око њих двоје подигла се велика помпа, због… »
Вести дана »
Пала влада у најсиромашнијој земљи ЕУ: Тотални распад код комшија
Мондо пре 31 минутајош 29 повезаних
"Јакну ћу да носим наредна три дана", Вучић у Нишу: "Само минут касније схватио сам да су печеница и пита са сиром најбољи чајеви" које смо пробали (фото)
Блиц пре 26 минутајош 37 повезаних
Тинејџер (15) уз претње ножем опљачкао баку (89). Сумња се да је ушао у кућу жртве и узео новац
Блиц пре 6 минутајош 49 повезаних
Вучић одговорио Лаврову: Желимо да руски деоничари НИС-а буду задовољни, али Србија неће остати без нафтне индустрије
Данас пре 31 минутајош 41 повезана
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
Јужне вести пре 51 минутајош 33 повезане