Povezane vesti
„Bila sam u nezahvalnom položaju“: Katarina Žutić otkrila zašto je počela da naplaćuje intervjue
Nova 09.09.2024
: Glumnica Katarina Žutić ne voli često da daje intervjue i da se eksponira u javnosti. Katarina Žutić svojevremeno je naplaćivala intervjue, a onda je otkrila i zbog čega je to radila, te da joj je bilo veoma teško da izađe iz senke svojih poznatih… »
"Naplaćivala sam intervjue": Veliko priznanje Kaje Žutić, otkrila razlog zbog kog je donela takvu odluku
Blic 09.09.2024
Katarina Žutić otkrila je jednom prilikom da joj je bilo veoma teško da se istakne u javnom svetu i dostigne uspeh poznatih roditelja, zbog čega je, kako kaže, bila primorana da naplaćuje intervjue. - Ja stojim iza toga da naplaćujem intervjue. Zašto sam… »
Vesti dana »
Migrantski upad u Seutu organizovan?! Ovaj snimak izazvao buru na mrežama, pogledajte šta radi policajac: Nižu se teorije zavere, a evo šta je istina (video)
Kurir pre 57 minutajoš 36 povezanih
Meteorolog: Vrhunac toplotnog talasa od 5. do 8. avgusta, zabrinjava što mu se kraj još ne nazire
Radio 021 pre 1 satjoš 51 povezana
Hamas odgovorio na Trampov plan: Nećemo predati oružje dok Izrael ne ispuni sporazum
Nova pre 32 minutajoš 34 povezane
Dramatična situacija na Dunavu! Negativni rekordi se ruše iz sata u sat, vlada strah za ključnu tačku, a prognoze su nikad crnje
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
Zeleno-levi front najavio podršku studentskoj listi na budućim izborima
Radio 021 pre 6 minutajoš 14 povezanih