Povezane vesti
"Bmw" pregazio psa, pa dodao gas! Stravičan snimak iz Sopota zgrozio javnost (Video)
Mondo 09.09.2024
Novi snimak gaženja psa na ulici osvanuo je na društvenim mrežama. Na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak gaženja psa u Sopotu. Ovo je drugi ovakav snimak u svega nekoliko dana razmaka nakon što je na Bežanijskoj Kosi pregažen vlasnički… »
Brutalno gaženje psa: Vozač BMW-a nastavio put dok se pas koprcao na ulici: Uznemirujući snimak zgrozio javnost!
Blic 09.09.2024
Uznemirujuća scena zabeležena je u Sopotu. Kako se na snimku, koji je objavila stranica Moj_Beograd, može videti, automobil marke "BMW" gazi psa koji je prelazio ulicu. Vozač "BMW", kako navode, se nije ni zaustavio nakon ovog incidenta, već je… »
(Uznemirujuće) Još jedan bahati za volanom pregazio psa na ulici: Vozač u Sopotu samo nastavio dalje
Telegraf 09.09.2024
Preporučujemo. Kako se navodi na Instagram nalogu Moj_beo_grad, u Sopotu je bahati vozač BMW-a pregazio psa. Posle toga se nije zaustavio. Kako se vidi na snimku, pas je preživeo, jer se posle toga odvukao sa puta. Od velikog broja komentara za ovu… »
Uznemirujuće! BMW gazi psa u Sopotu: Bahati vozač nije ni pokušao da ukoči, jadna životinja se koprca (video)
Kurir 09.09.2024
Horor scena zabeležena je u Sopotu! Od snimka objavljenog na Instagram stranici "Moj Beograd", podilazi jeza. Na njemu se vidi automobil marke "BMW" kako gazi psa koji prelazi ulicu. Vozilo se ne zaustavljava, već nesmanjenom brzinom nastavlja put. Kako… »
Vesti dana »
Fon der Lajen najoštrije osudila napade na Izraelce: Antisemitizmu nije mesto u Evropi
RTV pre 1 satjoš 32 povezane
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 4 satijoš 12 povezanih
„Zadržavala sam ga, ali on je rekao da ide u grad, da vodi unučice“: Emotivne reči meštana o Đorđu i njegovim unukama, koji su stradali u Novom Sadu
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih
Slučaj epidemije u beogradskoj bolnici: Iste tegobe ima skoro 50 pacijenata: Direktor klinike sumnja na virus, zaposleni na masovno trovanje hranom
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Objavljene nove cene goriva: Poznato koliko će koštati benzin i dizelu narednih sedam dana
Euronews pre 3 satajoš 15 povezanih