Povezane vesti
Austrija oštro reagovala na odluku Nemačke: Nećemo primati one koje vi odbijete
B92 09.09.2024
Austrija se protivi najavi Nemačke da će vratiti kontrolu na svim granicama i da neće prihvatiti odbijene pojedince, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova te zemlje. "Austrija neće prihvatiti pojedince kojima je odbijen ulazak u Nemačku. Nema… »
Austrija se protivi odluci Nemačke: Nećemo primati ljude koje oni odbiju
Vesti online 09.09.2024
Austrija se protivi najavi Nemačke da će vratiti kontrole na sve granice, i neće prihvatati odbijene pojedince, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova te zemlje. – Austrija neće prihvatati pojedince kojima je odbijen ulazak u Nemačku. O tome… »
"O tome nema pregovora": Nemačka bi da vrati kontrole na granicama, Austrija oštro protiv: Nećemo prihvatati pojedince…
Blic 09.09.2024
Austrija se protivi najavi Nemačke da vrati kontrole na svim granicama te neće prihvatati tamo odbijene pojedince, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova te zemlje. - Austrija neće prihvatati pojedince kojima je odbijen ulazak u Nemačku. O tome… »
Vesti dana »
Novak digao glas protiv novog pravila u tenisu: Meni se to ne sviđa!
Mondo pre 10 minutajoš 30 povezanih
Uhapšen predsednik južne Koreje posle višesatnog sukoba pristalica i policije Istražitelji se merdevinama popeli u rezidenciju, Jun Suk Jeol u pritvoru dva dana
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Tužilaštvo: Četiri osobe privedene zbog napada na studente Pravnog fakulteta
Beta pre 27 minutajoš 12 povezanih
Anja Mit otkriva detalje razvoda: Moja četiri zida ostaju moja stvar!
Svet plus pre 26 minutajoš 13 povezanih