Povezane vesti
Horor kod Kragujevca: Muškarac poginuo u šumskom požaru, pokušavao da ugasi vatru koju je sam zapalio
Blic 10.09.2024
Muškarac star oko 80 godina nastradao je danas u šumskom požaru u selu Kutlovu kod Kragujevca, nezvanično saznaje RTS. Gorelo je oko 20 hekata šume, a brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca požar je ugašen. Stariji muškarac koji je izgubio život pre… »
Kragujevac: Stradao muškarac pokušavajući da ugasi požar koji je sam izazvao
Danas 09.09.2024
Muškarac (79) nastradao je danas oko podne u šumskom ;požaru u Kutlovu kod Kragujevca, pokušavajući da ugasi vatru koju je sam zapalio, javila je Radio televizija Kragujevac.Kako Beta nezvanično saznaje, on je palio nisko rastinje, a vatra je zahvatila i… »
Vesti dana »

Demokratska stranka: SNS aktivisti koji su crtali trobojke na Limanu teško povredili našeg člana
Radio 021 pre 27 minutajoš 26 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 38 povezanih

Evropski lideri podržali Trampa u postizanju mira u Ukrajini
Vesti online pre 57 minutajoš 34 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 13 povezanih

Ljubimac Grobara otvorio dušu: Napredovao sam u Zvezdi! Partizan? Vau, čoveče! On mi je najviše pomogao da vidim šta je taj klub!
Kurir pre 7 minutajoš 17 povezanih