Povezane vesti
"Da je roknem nogom u glavu, nek crkne": Bivša košarkašica tvrdi da je dva puta prebijena ispred zgrade na Voždovcu!
Kurir 10.09.2024
Tanja Ilić (68), nekadšnja reprezentativka Jugoslavije u košarci, pretrpela je, kako tvrdi, jezivo nasilje u beogradskom naselju Medaković gde je čak dvaput napadnuta ispred zgrade u kojoj stanuje! Kako je ispričala u svojoj ispovesti za Kurir, prvi… »
„Ščepao me za vrat, gurnuo i počeo da me steže“: Bivša reprezentativka Jugoslavije dva puta pretučena ispred zgrade u…
Nova 10.09.2024
: Tanja Ilić (68), nekadašnja reprezentativka Jugoslavije u košarci, pretrpela je, kako tvrdi, jezivo nasilje u beogradskom naselju Medaković gde je čak dvaput napadnuta ispred zgrade u kojoj stanuje. Kako je ispričala u svojoj ispovesti, prvi put… »
"Razmišljam da je roknem nogom u glavu, neka crkne": Bivša košarkašica dva puta pretučena ispred zgrade na Voždovcu
Blic 10.09.2024
Tanja Ilić (68), nekadašnja reprezentativka Jugoslavije u košarci, pretrpela je, kako tvrdi, jezivo nasilje u beogradskom naselju Medaković gde je čak dvaput napadnuta ispred zgrade u kojoj stanuje! Kako je ispričala u svojoj ispovesti, prvi put je… »
"Čupala me za kosu, vukla i šutirala kolenima u rebra": Ispovest bivše košarkašice, 2 puta napadnuta ispred zgrade
Mondo 10.09.2024
Oba napada na Tanju Ilić dogodila su se ispred zgrade u kojoj živi. Tanja Ilić (68), nekadašnja reprezentativka Jugoslavije u košarci, pretrpela je, kako tvrdi, jezivo nasilje u beogradskom naselju Medaković gde je čak dvaput napadnuta ispred… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 8 satijoš 1 povezana