Повезане вести

"Да је рокнем ногом у главу, нек цркне": Бивша кошаркашица тврди да је два пута пребијена испред зграде на Вождовцу!

"Да је рокнем ногом у главу, нек цркне": Бивша кошаркашица тврди да је два пута пребијена испред зграде на Вождовцу!

Курир 10.09.2024
Тања Илић (68), некадшња репрезентативка Југославије у кошарци, претрпела је, како тврди, језиво насиље у београдском насељу Медаковић где је чак двапут нападнута испред зграде у којој станује! Како је испричала у својој… »
„Шчепао ме за врат, гурнуо и почео да ме стеже“: Бивша репрезентативка Југославије два пута претучена испред зграде у којој…

„Шчепао ме за врат, гурнуо и почео да ме стеже“: Бивша репрезентативка Југославије два пута претучена испред зграде у којој…

Нова 10.09.2024
: Тања Илић (68), некадашња репрезентативка Југославије у кошарци, претрпела је, како тврди, језиво насиље у београдском насељу Медаковић где је чак двапут нападнута испред зграде у којој станује. Како је испричала у својој… »
"Размишљам да је рокнем ногом у главу, нека цркне": Бивша кошаркашица два пута претучена испред зграде на Вождовцу

"Размишљам да је рокнем ногом у главу, нека цркне": Бивша кошаркашица два пута претучена испред зграде на Вождовцу

Блиц 10.09.2024
Тања Илић (68), некадашња репрезентативка Југославије у кошарци, претрпела је, како тврди, језиво насиље у београдском насељу Медаковић где је чак двапут нападнута испред зграде у којој станује! Како је испричала у својој… »
"Чупала ме за косу, вукла и шутирала коленима у ребра": Исповест бивше кошаркашице, 2 пута нападнута испред зграде

"Чупала ме за косу, вукла и шутирала коленима у ребра": Исповест бивше кошаркашице, 2 пута нападнута испред зграде

Мондо 10.09.2024
Оба напада на Тању Илић догодила су се испред зграде у којој живи. Тања Илић (68), некадашња репрезентативка Југославије у кошарци, претрпела је, како тврди, језиво насиље у београдском насељу Медаковић где је чак двапут… »

Вести дана »