Повезане вести
"Да је рокнем ногом у главу, нек цркне": Бивша кошаркашица тврди да је два пута пребијена испред зграде на Вождовцу!
Курир 10.09.2024
Тања Илић (68), некадшња репрезентативка Југославије у кошарци, претрпела је, како тврди, језиво насиље у београдском насељу Медаковић где је чак двапут нападнута испред зграде у којој станује! Како је испричала у својој… »
„Шчепао ме за врат, гурнуо и почео да ме стеже“: Бивша репрезентативка Југославије два пута претучена испред зграде у којој…
Нова 10.09.2024
: Тања Илић (68), некадашња репрезентативка Југославије у кошарци, претрпела је, како тврди, језиво насиље у београдском насељу Медаковић где је чак двапут нападнута испред зграде у којој станује. Како је испричала у својој… »
Вести дана »
Временска прогноза за суботу, 3. јануар: Осетно хладније, киша, суснежица и снег
Бета пре 39 минутајош 2 повезане
Две трагедије спречене за длаку: Мушкарац скочио са Панчевца, за њим кренула и жена
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Мушкарца из БиХ таласи однели пред женом и децом Детаљи трагедије у Дубровнику: "Породица је чекала вести, а онда сам им донео његову одећу.."
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Нови детаљи ужаса у Новом Пазару: Отац ударао сина (21) мотком по глави, младић умро од тешких повреда
Блиц пре 54 минутајош 1 повезана