Povezane vesti
Otac ostavio sina (3) da spava, pa ga našao mrtvog: Ušao je u sobu i zatekao jeziv prizor: "Čulo se kako brblja!"
Blic 10.09.2024
Trogodišnji dečak preminuo je na Novom Zelandu nakon što mu se kanap od zavese obmotao oko vrata. Telo dečaka, čije ime nije saopšteno, pronašao je otac koji je došao da ga proveri tokom popodnevne dremke. "Čulo se kako brblja, a kada sam ušao u sobu… »
Ostavio sina (3) da spava, kad se vratio našao ga mrtvog: Igrao se sa jednom stvari koje su deci nadohvat ruke
Telegraf 10.09.2024
Preporučujemo. Trogodišnji dečak preminuo je na Novom Zelandu nakon što mu se kanap od zavese obmotao oko vrata. Telo dečaka, čije ime nije saopšteno, pronašao je otac koji je došao da ga proveri tokom popodnevne dremke. "Čulo se kako brblja, a kada sam… »
Vesti dana »
"Nadam se da će gasna elektrana kod Niša biti gotova do 2030. godine!" Vučić na sastanku sa azerbejdžanskim privrednicima: Trgovinska razmena 135 miliona dolara
Blic pre 25 minutajoš 42 povezane
Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 82 povezane
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 29 minutajoš 29 povezanih
Dva dana sunce, pa opet moguća kiša: Kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje?
Danas pre 4 satijoš 44 povezane