Повезане вести

Пешић открива: „Са Гвардиолом сам разговарао о тактици!“

Пешић открива: „Са Гвардиолом сам разговарао о тактици!“

Хот спорт 10.09.2024
Ово до сада нисмо имали прилике да чујемо. Преискусни тренер и актуелни селектор Србије – Светислав Кари Пешић одлучио је да подели једну изузетно занимљиву причу. Наиме, он је обожавао да седне на Ноу Камп и гледа утакмице… »
Светислав Пешић о дружењу са Пепом Гвардиолом: Пуно смо причали о тактици, исплатило се обојици

Светислав Пешић о дружењу са Пепом Гвардиолом: Пуно смо причали о тактици, исплатило се обојици

Данас 10.09.2024
Селектор Кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић открио је да се дружио са шпанским фудбалским тренером Пепом Гвардиолом док су обојица радили у Барселони и Бајерну. Он је додао да су му разговори са колегама из фудбала… »
Светислав Пешић причао како је Пеп Гвардиола учио од њега: Много смо разговарали о игри у одбрани

Светислав Пешић причао како је Пеп Гвардиола учио од њега: Много смо разговарали о игри у одбрани

Еуроневс 10.09.2024
Све екипе које тренира Пеп Гвардиола посебан акценат игре стављају на, како је он то назвао, правило "шест секнунди", а оно представља време за које његова екипа мора да освоји лопту након што је изгуби. Пресинг ка ривалу у… »
Пешић: Српска кошарка је на добром путу да дотакне дно, баш као што га је дотакла Хрватска

Пешић: Српска кошарка је на добром путу да дотакне дно, баш као што га је дотакла Хрватска

Недељник 10.09.2024
По ко зна који пут, селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић говорио је о српској кошарци и критичном стању у ком се она налази. Боравак у Загребу, где је присуствовао меморијалној утакмици одиграној у част… »
Пешић: Причао сам са Гвардиолом о тактици

Пешић: Причао сам са Гвардиолом о тактици

Б92 10.09.2024
Селектор Србије Светислав Пешић говорио је о тренеру Манчестер ситија Пепу Гвардиоли. Пешић је у разговору за хрватски "Индекс.хр" открио да се дружио са шпанским стручњаком још од његовог тренерског почетка. "Велики сам навијач… »
Селектор Пешић упозорава: „На добром путу да достигнемо Хрватску у кошарци“

Селектор Пешић упозорава: „На добром путу да достигнемо Хрватску у кошарци“

Хот спорт 10.09.2024
„То људи не воле да чују“ Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, говорио је о изазовима са којима се српска кошарка суочава, у интервјуу за хрватски портал „Индекс“. Пешић није крио забринутост због… »
Пешић бритко: "Србија је на добром путу хрватског дна"

Пешић бритко: "Србија је на добром путу хрватског дна"

Спортске.нет 10.09.2024
Селектор Србије Светислав Пешић је у интервјуу за хрватски "Индекс" говорио о стању у српској кошарци, истакавши да оно није добро. "За све остало немам ни енергије ни времена. Друго, јако сам бритак и знам често да кажем оно… »
Светислав Пешић грми! Србија је на путу да дотакне дно као Хрватска

Светислав Пешић грми! Србија је на путу да дотакне дно као Хрватска

Вечерње новости 10.09.2024
Селектор Србије Светислав Пешић верује да је његова земља на добром путу да доживи колапс који је доживела хрватска кошарка. ФОТО: Тањуг/АП Наиме, Пешић је био гост меморијалне утакмице посвећене Дражену Петровићу, па је… »
Селектор Пешић каже да га људи у Србији не схватају озбиљно: Не воле да чују упозорење да ће наша кошарка дотаћи дно

Селектор Пешић каже да га људи у Србији не схватају озбиљно: Не воле да чују упозорење да ће наша кошарка дотаћи дно

Данас 10.09.2024
Селектор Светислав Пешић верује да је српска кошарка на добром путу да доживи колапс који је доживео овај спорт у Хрватској. У разговору за загребачки „Индекс“ он је додао да и поред тога што после сваког успеха на великим… »
Светислав Пешић отворио душу Хрватима: "Српска кошарка је на путу да дотакне дно као ви"

Светислав Пешић отворио душу Хрватима: "Српска кошарка је на путу да дотакне дно као ви"

Телеграф 10.09.2024
Препоручујемо. Селектор Србије Светислав Пешић дао је интервју за Индекс у којем је причао о српској кошарци и лошем стању у њој, па је дао и црну прогнозу да је на добром путу да достигне хрватску по том сегменту. Пешић је… »

Вести дана »