Повезане вести

"Ја мислио иде човек у рат, а он иде у ријалити": Снимак Црногорца који улази у Елиту, фамилија га грли, плаче

"Ја мислио иде човек у рат, а он иде у ријалити": Снимак Црногорца који улази у Елиту, фамилија га грли, плаче

Телеграф 10.09.2024
Препоручујемо. Црногорски инфлуенсер и комичар, Јован Радуловић познатији као Јоџир запалио је друштвене мреже снимком који је направио због уласка у ријалити "Елита 8". Наиме, он је на свом Инстаграм налогу објавио снимак… »
"Ја мислио човек иде у рат, а он одлази у ријалити": Снимак Црногорца који улази у "Елиту" изазвао пометњу на мрежама…

"Ја мислио човек иде у рат, а он одлази у ријалити": Снимак Црногорца који улази у "Елиту" изазвао пометњу на мрежама…

Блиц 10.09.2024
Црногорски инфлуенсер и комичар, Јован Радуловић познатији као Јоџир шокирао је све када је откривено да улазио у ријалити програм "Елита 8". Наиме, он је на свом Инстаграм налогу објавио снимак надасве емотивног растанка са… »
"Ја мислио човек иде у рат, а он одлази у ријалити" Снимак ђетића који улази у Елиту изазвао пометњу, урнисали га (видео)

"Ја мислио човек иде у рат, а он одлази у ријалити" Снимак ђетића који улази у Елиту изазвао пометњу, урнисали га (видео)

Курир 10.09.2024
Црногорски инфлуенсер и комичар Јован Радуловић, познатији као Јоџир, шокирао је све када је откривено да улазио у ријалити програм "Елита 8". Његов растанак са породицом био је веома емотиван, те се јасно види како сви плачу… »
"Ја мислио иде у рат, он улази у ријалити": Бура због инфлуенсера који је насмејао Ђоковића, ево шта је урадио Јоџир

"Ја мислио иде у рат, он улази у ријалити": Бура због инфлуенсера који је насмејао Ђоковића, ево шта је урадио Јоџир

Мондо 10.09.2024
Црногорски инфлуенсер је објавио емотивни снимак на којем се види како се поздравља с породицом пред улазак у српски ријалити, на плаформи КС осванули негативни коментари. У домаћој јавности се недавно дигла бура након што је… »
"Ја мислио човек иде у рат, а он иде у ријалити" Снимак Црногорца који улази у Елиту расплакао јавност

"Ја мислио човек иде у рат, а он иде у ријалити" Снимак Црногорца који улази у Елиту расплакао јавност

Ало 10.09.2024
Јован је на свом Инстаграм налогу објавио снимак емотивног растанка са породицом. Црногорски инфлуенсер и комичар Јован Радуловић, познатији као Јоџир, запалио је друштвене мреже емотивним снимком који је поделио на свом… »

Вести дана »