Povezane vesti

„Mi smo Rusi, Bog je uz nas“: Nova krajnja desnica u Rusiji – i zašto Kremlj dopušta da raste

„Mi smo Rusi, Bog je uz nas“: Nova krajnja desnica u Rusiji – i zašto Kremlj dopušta da raste

BBC News 10.09.2024
BBC na ruskom analizira kako se današnji ruski nacionalisti razlikuju od ultradesničarskih pokreta iz skorije prošlosti – i zašto ih ovaj put nije ugušila država. Podržavaju rat u Ukrajini. Pozdravljaju represiju vlade nad glasovima otpora. Veličaju… »

Radio 021 10.09.2024
BBC na ruskom analizira kako se današnji ruski nacionalisti razlikuju od ultradesničarskih pokreta iz skorije prošlosti – i zašto ih ovaj put nije ugušila država. Getty images, obshina_ru/t.me Podržavaju rat u Ukrajini. Pozdravljaju represiju vlade nad… »

Danas 10.09.2024
Podržavaju rat u Ukrajini. Pozdravljaju represiju vlade nad glasovima otpora. Veličaju „tradicionalne vrednosti“ i energično se protive imigraciji, LGBT zajednici i pravu na abortus. Kad je policiji potrebna pomoć, radu joj se nađu pri ruci. „Ruska… »

Blic 10.09.2024
Podržavaju rat u Ukrajini. Pozdravljaju represiju vlade nad glasovima otpora. Veličaju „tradicionalne vrednosti" i energično se protive imigraciji, LGBT zajednici i pravu na abortus. Kad je policiji potrebna pomoć, radu joj se nađu pri ruci. „Ruska… »

Južne vesti 10.09.2024
Getty images, obshina_ru/t.me Podržavaju rat u Ukrajini. Pozdravljaju represiju vlade nad glasovima otpora. Veličaju „tradicionalne vrednosti" i energično se protive imigraciji, LGBT zajednici i pravu na abortus. Kad je policiji potrebna pomoć, radu joj… »
"Mi smo Rusi, Bog je uz nas": Nova krajnja desnica u Rusiji – i zašto Kremlj dopušta da raste

"Mi smo Rusi, Bog je uz nas": Nova krajnja desnica u Rusiji – i zašto Kremlj dopušta da raste

NIN 10.09.2024
Podržavaju rat u Ukrajini. Pozdravljaju represiju vlade nad glasovima otpora. Veličaju "tradicionalne vrednosti" i energično se protive imigraciji, LGBT zajednici i pravu na abortus. Kad je policiji potrebna pomoć, radu joj se nađu pri ruci. "Ruska… »

Vesti dana »

Pred nama pravi letnji dan, temperatura do 33 stepena

Pred nama pravi letnji dan, temperatura do 33 stepena

Serbian News Media pre 22 minutajoš 20 povezanih
Pafos šokirao Zvezdu

Pafos šokirao Zvezdu

Vesti online pre 3 minutajoš 24 povezane