Повезане вести

„Ми смо Руси, Бог је уз нас“: Нова крајња десница у Русији – и зашто Кремљ допушта да расте

„Ми смо Руси, Бог је уз нас“: Нова крајња десница у Русији – и зашто Кремљ допушта да расте

BBC News 10.09.2024
ББЦ на руском анализира како се данашњи руски националисти разликују од ултрадесничарских покрета из скорије прошлости – и зашто их овај пут није угушила држава. Подржавају рат у Украјини. Поздрављају репресију владе над… »

Радио 021 10.09.2024
ББЦ на руском анализира како се данашњи руски националисти разликују од ултрадесничарских покрета из скорије прошлости – и зашто их овај пут није угушила држава. Гетти имагес, обсхина_ру/т.ме Подржавају рат у Украјини… »

Данас 10.09.2024
Подржавају рат у Украјини. Поздрављају репресију владе над гласовима отпора. Величају „традиционалне вредности“ и енергично се противе имиграцији, ЛГБТ заједници и праву на абортус. Кад је полицији потребна помоћ, раду јој се… »

Блиц 10.09.2024
Подржавају рат у Украјини. Поздрављају репресију владе над гласовима отпора. Величају „традиционалне вредности" и енергично се противе имиграцији, ЛГБТ заједници и праву на абортус. Кад је полицији потребна помоћ, раду јој се… »

Јужне вести 10.09.2024
Гетти имагес, обсхина_ру/т.ме Подржавају рат у Украјини. Поздрављају репресију владе над гласовима отпора. Величају „традиционалне вредности" и енергично се противе имиграцији, ЛГБТ заједници и праву на абортус. Кад је полицији… »
"Ми смо Руси, Бог је уз нас": Нова крајња десница у Русији – и зашто Кремљ допушта да расте

"Ми смо Руси, Бог је уз нас": Нова крајња десница у Русији – и зашто Кремљ допушта да расте

НИН 10.09.2024
Подржавају рат у Украјини. Поздрављају репресију владе над гласовима отпора. Величају "традиционалне вредности" и енергично се противе имиграцији, ЛГБТ заједници и праву на абортус. Кад је полицији потребна помоћ, раду јој се… »

Вести дана »