Povezane vesti

"Lansiralo me iz kreveta, sve se treslo" Zemljotres pogodio BiH, epicentar kod Žepče

"Lansiralo me iz kreveta, sve se treslo" Zemljotres pogodio BiH, epicentar kod Žepče

Kurir 10.09.2024
Zemljotres jačine 3,5 stepeni Rihterove skale pogodio je jutros BiH. Potres je zabeležen u 8.33 sati po lokalnom vremenu 10 kilometara od Žepče, odnosno 21 kilometar od Zenice, na dubini od 10 kilometara. #Earthquake ( #zemljotres) possibly felt 26… »
Zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu

Zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu

Telegraf 10.09.2024
Preporučujemo. Zemljotres jačine 3,5 stepeni Rihterove skale pogodio je Bosnu i Hercegovinu, javlja EMSC. Potres je zabeležen u 8.33 sati po lokalnom vremenu 10 kilometara od Žepčea, odnosno 21 kilometar od Zenice. Zemljotres je registrovan na dubini… »
Zemljotres jačine 3,5 Rihtera pogodio Bosnu i Hercegovinu

Zemljotres jačine 3,5 Rihtera pogodio Bosnu i Hercegovinu

Euronews 10.09.2024
Zemljotres jačine 3,5 stepeni Rihterove skale pogodio je Bosnu i Hercegovinu, javlja EMSC. Potres je zabeležen u 06.33 sati po lokalnom vremenu 10 kilometara od Žepča, odnosno 21 kilometar od Zenice. Zemljotres je registrovan na dubini od tri… »
Zemljotres pogodio BiH; "Jak udar"

Zemljotres pogodio BiH; "Jak udar"

B92 10.09.2024
Zemljotres jačine 3,5 stepeni Rihterove skale pogodio je Bosnu i Hercegovinu, javlja EMSC. Zemljotres je zabeležen u 8.33 sati po lokalnom vremenu 10 kilometara od Žepčea, odnosno 21 kilometar od Zenice. Građani u BiH su na sajtu EMSC opisali kako je… »
"Sve se treslo, izašli smo napolje, probudio me iz sna": Građani BiH o zemljotresu koji je pogodio zemlju

"Sve se treslo, izašli smo napolje, probudio me iz sna": Građani BiH o zemljotresu koji je pogodio zemlju

Telegraf 10.09.2024
Preporučujemo. Zemljotres jačine 3,5 stepeni Rihterove skale pogodio je jutros BiH. Potres je zabeležen u 8.33 sati po lokalnom vremenu 10 kilometara od Žepčea, odnosno 21 kilometar od Zenice, na dubini od 10 kilometara. Građani u BiH su na sajtu… »

Vesti dana »