Повезане вести

"Лансирало ме из кревета, све се тресло" Земљотрес погодио БиХ, епицентар код Жепче

"Лансирало ме из кревета, све се тресло" Земљотрес погодио БиХ, епицентар код Жепче

Курир 10.09.2024
Земљотрес јачине 3,5 степени Рихтерове скале погодио је јутрос БиХ. Потрес је забележен у 8.33 сати по локалном времену 10 километара од Жепче, односно 21 километар од Зенице, на дубини од 10 километара. #Еартхqуаке (… »
Земљотрес погодио Босну и Херцеговину

Земљотрес погодио Босну и Херцеговину

Телеграф 10.09.2024
Препоручујемо. Земљотрес јачине 3,5 степени Рихтерове скале погодио је Босну и Херцеговину, јавља ЕМСЦ. Потрес је забележен у 8.33 сати по локалном времену 10 километара од Жепчеа, односно 21 километар од Зенице. Земљотрес је… »
Земљотрес јачине 3,5 Рихтера погодио Босну и Херцеговину

Земљотрес јачине 3,5 Рихтера погодио Босну и Херцеговину

Еуроневс 10.09.2024
Земљотрес јачине 3,5 степени Рихтерове скале погодио је Босну и Херцеговину, јавља ЕМСЦ. Потрес је забележен у 06.33 сати по локалном времену 10 километара од Жепча, односно 21 километар од Зенице. Земљотрес је регистрован на… »
Земљотрес погодио БиХ; "Јак удар"

Земљотрес погодио БиХ; "Јак удар"

Б92 10.09.2024
Земљотрес јачине 3,5 степени Рихтерове скале погодио је Босну и Херцеговину, јавља ЕМСЦ. Земљотрес је забележен у 8.33 сати по локалном времену 10 километара од Жепчеа, односно 21 километар од Зенице. Грађани у БиХ су на сајту… »
"Све се тресло, изашли смо напоље, пробудио ме из сна": Грађани БиХ о земљотресу који је погодио земљу

"Све се тресло, изашли смо напоље, пробудио ме из сна": Грађани БиХ о земљотресу који је погодио земљу

Телеграф 10.09.2024
Препоручујемо. Земљотрес јачине 3,5 степени Рихтерове скале погодио је јутрос БиХ. Потрес је забележен у 8.33 сати по локалном времену 10 километара од Жепчеа, односно 21 километар од Зенице, на дубини од 10 километара. Грађани… »

Вести дана »