Povezane vesti

Uskoro presuda za ubistvo devojčice u Ripnju

Uskoro presuda za ubistvo devojčice u Ripnju

Politika 10.09.2024
Pred sudskim većem Višeg suda u Beogradu za 23. septembar zakazano je iznošenje završnih reči u postupku protiv Stojana Ilića, optuženog da je 10. aprila 2023. godine u Ripnju, ubio šesnaestogodišnju devojčicu, a potom pokušao da ubije i tri… »
Samo da doživim da mu oči vadim, da mu ja dušu uzmem: Drama u sudu, baba ubijene devojčice skočila na Ilića

Samo da doživim da mu oči vadim, da mu ja dušu uzmem: Drama u sudu, baba ubijene devojčice skočila na Ilića

Telegraf 10.09.2024
Preporučujemo. Suđenje Stojanu Iliću za ubistvo Nevene P. (16) u Ripnju, koje se dogodilo 16. aprila prošle godine, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu posle dva i po meseca pauze. Na današnje ročište došle su baba i tetka ubijene… »
"Što mene nije odvezao, zašto nju": Drama na suđenju za ubistvo devojčice (16) u Ripnju, baku izveli iz sudnice

"Što mene nije odvezao, zašto nju": Drama na suđenju za ubistvo devojčice (16) u Ripnju, baku izveli iz sudnice

Mondo 10.09.2024
Šesnaestogodišnja Nevena P. ubijena je 16. aprila 2023. godine u Ripnju. Suđenje Stojanu Iliću za ubistvo Nevene P. (16) u Ripnju, koje se dogodilo 16. aprila prošle godine, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu posle dva i po meseca pauze… »
Drama na suđenju za ubistvo devojčice (16): Njena baka uznemirena, obratila se ubici: "Govorio je da je gleda kao ćerku"

Drama na suđenju za ubistvo devojčice (16): Njena baka uznemirena, obratila se ubici: "Govorio je da je gleda kao ćerku"

Blic 10.09.2024
Suđenje Stojanu Iliću za ubistvo Nevene P. (16) u Ripnju, koje se dogodilo 16. aprila prošle godine, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu posle dva i po meseca pauze. Na današnje ročište došle su baba i tetka ubijene djevojčice, koje su… »
"Ja sam baba svirepo ubijene devojčice" Drama u sudnici, prišla Stojanu pa mu ovako rekla za ubistvo svoje Nevene (16)!

"Ja sam baba svirepo ubijene devojčice" Drama u sudnici, prišla Stojanu pa mu ovako rekla za ubistvo svoje Nevene (16)!

Kurir 10.09.2024
Suđenje Stojanu Iliću iz Ripnja koji je optužen da je 16. aprila prošle godine ubio maloletnu Nevenu P. (16) i nožem povredio njenu majku, baku i ujaka, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, a ovom ročištu prisustvovala je baka žrtve koja… »
Mislio da su mu bacali vradžbine, pa ubio devojčicu: Nastavlja se suđenje Stojanu za krvavi zločin u Ripnju

Mislio da su mu bacali vradžbine, pa ubio devojčicu: Nastavlja se suđenje Stojanu za krvavi zločin u Ripnju

Kurir 10.09.2024
Suđenje Stojanu Iliću za ubistvo Nevene P. (16) u Ripnju, koje se dogodilo 16. aprila prošle godine, nastaviće se danas u Višem sudu u Beogradu posle dva i po meseca pauze. Suđenje je u aprilu počelo ispočetka zbog promene predsedavajuće sudije… »
Nastavak suđenja Stojanu za ubistvo Nevene: Hoće li biti novog veštačenja koje će pokazati da je neuračunljiv?

Nastavak suđenja Stojanu za ubistvo Nevene: Hoće li biti novog veštačenja koje će pokazati da je neuračunljiv?

Telegraf 10.09.2024
Preporučujemo. Suđenje Stojanu Iliću za ubistvo Nevene P. (16) u Ripnju, koje se dogodilo 16. aprila prošle godine, nastaviće se danas u Višem sudu u Beogradu posle dva i po meseca pauze. Suđenje je u aprilu počelo ispočetka zbog promene… »

Vesti dana »