Povezane vesti
Orban sprema „impresivan“ događaj o Ukrajini
Danas 10.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban u septembru priprema novi „impresivan” događaj u okviru mirovne inicijative za rešavanje sukoba u Ukrajini, objavio je TV kanal ATV. Orban je novinarima na jednom događaju rekao da je „mirovna misija u toku“, da je „na njoj… »
Orban: Mirovna misija je u toku, u septembru "impresivan" događaj
NIN 10.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban u septembru priprema novi "impresivan" događaj u okviru mirovne inicijative za rešavanje sukoba u Ukrajini, objavio je TV kanal ATV. Orban je novinarima na jednom događaju rekao da je "mirovna misija u toku“, da je "na njoj… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 14 minutajoš 13 povezanih
(Mape) Spremite se, kreće vremenska vrteška! RHMZ izdao hitno upozorenje, popodne nas čeka totalni preokret: prvo tropska 33 stepena, a onda totalni haos
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Novi udar na Iran, sve zbog nafte: Na meti komandni centri i lanseri raketa, vojska objavila detalje
Večernje novosti pre 40 minutajoš 8 povezanih