Povezane vesti
Milica Pavlović otkrila poslovnu tajnu “Grand” produkcije: Pevačica iznela sve detalje
Vesti online 10.09.2024
Milica Pavlović, koja je devet godina bila deo produkcije “Granda”, nedavno je podelila informacije o poslovnim uslovima koje je prolazila tokom svog angažmana. Prema njenim rečima, svi njeni hitovi i pesme snimljene pre albuma “Posesivna”… »
Milica Pavlović otkrila veliku poslovnu tajnu Granda: Ovo su šok detalji ugovora: "To su koristile sve moje kolege"
Blic 09.09.2024
Pevačica Milica Pavlović proslavila se učeščem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Milica je sada otkrila i detalj ugovora koji je imala sa " Grandom". - Kad imate taj ugovor, dobijete pravo od produkcije da ponekad prijavite "plavu svirku". To… »
Vesti dana »

Američka teniserka Džesika Pegula u polufinalu turnira u Majamiju
Politika pre 18 minutajoš 24 povezane

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 54 minutajoš 18 povezanih

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 6 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih