Повезане вести

Умро је у најгорим мукама! Запалио девојку, олимпијку, а пет дана после ње - и он је скончао

Умро је у најгорим мукама! Запалио девојку, олимпијку, а пет дана после ње - и он је скончао

Вечерње новости 10.09.2024
Олимпијка из Уганде Ребека Чептегеј преминула је од задобијених повреда, након што ју је запалио бивши дечко. Сада је и он, Диксон Ндиема Марангач, умро. Фото: ЕПА Стравичан напад догодио се 1. септембра у кенијском граду… »
Убица атлетичарке из Уганде и сам умро од опекотина

Убица атлетичарке из Уганде и сам умро од опекотина

Глас Америке 10.09.2024
Елдорет, Кенија — Мушкарац оптужен да је полио бензином и запалио олимпијску атлетичарку из Уганде, Ребеку Чептегеи, преминуо је од опекотина које је задобио приликом тог напада, саопштили су лекариж. 33-годишња Чептегеи, која… »
Бивши партнер убијене угандске атлетичарке преминуо од опекотина

Бивши партнер убијене угандске атлетичарке преминуо од опекотина

Недељник 10.09.2024
Бивши партнер угандске атлетичарке Ребеке Чептегеи – који је био оптужен да ју је убио, тако што ју је полио бензином и запалио – преминуо је од опекотина задобијених током напада, саопштила је у кенијска болница у којој се… »
Умро нападач који је запалио атлетичарку Чептегеј

Умро нападач који је запалио атлетичарку Чептегеј

Спортски журнал 10.09.2024
Оптужени за смрт маратонке подлегао повредама пошто је и сам имао опекотине. Мушкарац оптужен да је одговоран за смрт атлетичарке из Уганде Ребеке Чептегеј, умро је данас од опекотина које је задобио у том нападу. Диксон Ндијема… »
Преминуо мушкарац који је одговоран за смрт Чептегеј

Преминуо мушкарац који је одговоран за смрт Чептегеј

Спорт клуб 10.09.2024
Сахрана 33-годишње Ребеке Чептегеј обавиће се у суботу у Уганди. Мушкарац оптужен да је одговоран за смрт атлетичарке из Уганде Ребеке Чептегеј, премринуо је од опекотина које је задобио у том нападу. Диксон Ндијема примљен је… »

Вести дана »