Povezane vesti
"Plakala sam kada sam rodila moju sreću, SAD plačem jer je više nema!" Potresna objava majke ubijene Kristine na nebeski…
Kurir 10.09.2024
Kristina Panić (19) iz Dubone kod Mladenovca, jedina je tinejdžerka koja je ubijena u nezapamćenom masakru koji je počinio pomahnitali ubica Uroš Blažić (22) te krvave večeri 4. maja prošle godine u selima Dubona i Malo Orašje kod Smedereva. Da je živa… »
"Danas plačem jer joj je rođendan, a ona nije sa nama": Kristina bi sada slavila 20. rođendan, reči njene majke razaraju dušu…
Blic 10.09.2024
- Danas plačem, jer joj je rođendan, a ona nije sa nama - potresne su reči Zorice Panić koja je 4. maja prošle godine ostala bez sina Milana i ćerke Kristine u masakru u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca. Juče bi, njena ćerka napunila 20 godina… »
Vesti dana »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 18 minutajoš 22 povezane
Brižit Makron negirala da je ošamarila Emanuela Makrona zbog glumice
Politika pre 13 minutajoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Stanković otkrio čiji je recept upotrebio da bi preokrenuo utakmicu: "Taj meč mi je prošao kroz glavu..."
Telegraf pre 48 minutajoš 2 povezane
Vojska Srbije i Mađarske održale vazduhoplovne vežbe u Subotici i Somboru
Telegraf pre 58 minutajoš 1 povezana