Povezane vesti
Oglasila se bivša pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina: Iza mene su istina, dokazi i Bog
Radio 021 10.09.2024
Bivša pomoćnica zrenjaninskog gradonačelnika Verica Milošev prethodnih dana je bila u žiži javnosti zbog navodnog verbalnog napada na dečaka sa razvojnim problemima. Po prvi put se i sama oglasila. Na račun Milošev je iznet optužba da je prošle nedelje… »
Bivša pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina: Nisam devojka koja vređa decu, ja sam zapravo žrtva
N1 Info 10.09.2024
Vera Milošev, pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina iz redova partije Zavetnici koja je podnela je ostavku na ovu funkciju, nakon nedelju dana ćutnje, obratila se javnosti, tvrdeći da čitav incident sa trojicom dečaka u bioskopu ima obrnutu konotaciju, gde… »
Oglasila se bivša pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina: Nisam devojka koja vređa decu
Danas 10.09.2024
Vera Milošev pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina iz redova partije Zavetnici koja je podnela je ostavku na ovu funkciju, nakon nedelju dana ćutnje, obratila se javnosti tvrdeći da čitav incident sa trojicom dečaka u bioskopu ima obrnutu konotaciju, gde… »
Znaš ti ko sam ja?
Danas 09.09.2024
Vera Milošev pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina iz redova partije Zavetnici podnela je ostavku, nakon što je u javnost dospela priča kako se verbalno i uz pretnje, obračunala sa trojicom dečaka koji su bili u bioskopu, od koji je najmlađi sa smetnjama u… »
Vesti dana »

Zapad Turske pogodio zemljotres jačine 6,1 rihtera, bez informacija o žrtvama
Insajder pre 29 minutajoš 22 povezane

Pešić: Kiprani nam zahvalili što nismo spuštali gas, svi žele da se nametnu
RTS pre 2 satajoš 41 povezana

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 62 povezane