Povezane vesti
Otrov škorpije: Potraga za jednom od najskupljih tečnosti na svetu
BBC News 10.09.2024
Naučnici koriste otrov škorpije da doprinesu razvoju lekova protiv bola, upale i raka. Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu… »
Blic 10.09.2024
Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu pažljivo ispred mene i nose lampe koje emituju ultraljubičastu svetlost pomoću koje… »
Danas 10.09.2024
Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu pažljivo ispred mene i nose lampe koje emituju ultraljubičastu svetlost pomoću koje… »
NIN 10.09.2024
Radio 021 10.09.2024
Naučnici koriste otrov škorpije da doprinesu razvoju lekova protiv bola, upale i raka. Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 21 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju 6. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 22 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 28 minutajoš 19 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: On se oglasio psovkom
Blic pre 2 minutajoš 72 povezane

Hirošima danas obeležava 80 godina od američkog atomskog napada
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih