Povezane vesti
Otrov škorpije: Potraga za jednom od najskupljih tečnosti na svetu
BBC News 10.09.2024
Naučnici koriste otrov škorpije da doprinesu razvoju lekova protiv bola, upale i raka. Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu… »
Blic 10.09.2024
Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu pažljivo ispred mene i nose lampe koje emituju ultraljubičastu svetlost pomoću koje… »
Danas 10.09.2024
Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu pažljivo ispred mene i nose lampe koje emituju ultraljubičastu svetlost pomoću koje… »
NIN 10.09.2024
Radio 021 10.09.2024
Naučnici koriste otrov škorpije da doprinesu razvoju lekova protiv bola, upale i raka. Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu… »
Vesti dana »

Reprezentacija Srbije savladala Letoniju: Jokićeva dominacija i nova pobeda na Evropskom prvenstvu
NIN pre 49 minutajoš 82 povezane

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

(Poluvreme) Nikola Jokić ubacio gotovo polovinu poena Srbije: Orlovi vode u najtežem izazovu do sada! Pešić dobio pitanje o bogdanu: Evo šta je selektor imao da kaže o kapitenu!
Hot sport pre 1 satjoš 59 povezanih

Skupština Kosova nije izabrala potpredsednika iz srpske zajednice
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 27 povezanih