Povezane vesti
Otrov škorpije: Potraga za jednom od najskupljih tečnosti na svetu
BBC News 10.09.2024
Naučnici koriste otrov škorpije da doprinesu razvoju lekova protiv bola, upale i raka. Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca… »
Danas 10.09.2024
Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu pažljivo ispred mene i nose lampe koje emituju ultraljubičastu svetlost pomoću koje… »
Blic 10.09.2024
Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca idu pažljivo ispred mene i nose lampe koje emituju ultraljubičastu svetlost pomoću koje… »
Radio 021 10.09.2024
Naučnici koriste otrov škorpije da doprinesu razvoju lekova protiv bola, upale i raka. Iz kombija izlazim u potpuni mrak i na čist planinski vazduh, a pod nogama mogu da osetim da je teren uglavnom kamenit sa delovima meke zemlje. Trojica muškaraca… »
NIN 10.09.2024
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
"Pa jel slušao neko od opozicije: Ovo?" Opozicija sumnja na "krtice" u svojim redovima, Vučić znao poteze unapred: "Ako ne znate ko vas buši iznutra, onda niste sposobni ni da vodite državu" (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana