Povezane vesti

(Anketa) koga vidite kao pešićevog naslednika: Sašu, Alimpija, nekog bivšeg ili stranca?!

(Anketa) koga vidite kao pešićevog naslednika: Sašu, Alimpija, nekog bivšeg ili stranca?!

Hot sport 10.09.2024
Glasajte! Svetislav Kari Pešić više nije selektor košarkaške reprezentacije Srbije, pa će čelni ljudi KSS-a morati da krenu u potragu za novi trenerom. Srbija je zemlja koja je prozivela veliki broj vrhunskih, a kasnije i legendarnih trenera, pa… »
KSS se oglasio: Pešić neće više biti selektor

KSS se oglasio: Pešić neće više biti selektor

Euronews 10.09.2024
Košarkaški savez Srbije potvrdio je danas da će Svetislav Pešić krajem seprembra i zvanično prestati da bude selektor Srbije. "Selektor muške 'A' reprezentacije Srbije, Svetislav Kari Pešić će po isteku važećeg ugovora, krajem septembra… »
Kari, hvala: Oglasio se KSS povodom odlaska Svetislava Pešića sa mesta selektora reprezentacije! (foto)

Kari, hvala: Oglasio se KSS povodom odlaska Svetislava Pešića sa mesta selektora reprezentacije! (foto)

Hot sport 10.09.2024
Oglasio se KSS! Svetislav Kari Pešić više nije selektor košarkaške reprezentacije Srbije. To je sada potvrdio i KSS koji se oglasio saopštenjem. Saopštenje prenosimo u celosti: – Selektor muške „A“ reprezentacije Srbije, Svetislav Kari… »
Pešić: Poslednji izveštaji u KSS moji iz 2002. godine

Pešić: Poslednji izveštaji u KSS moji iz 2002. godine

Sport klub 10.09.2024
Selektor Pešić, bez dlake na jeziku, izneo činjenicu koja bi mogla da zabrine. Odjeknula je ekskluzivna vest Sport kluba da je Svetislav Pešić bivši selektor Srbije. A legendarni trener, koji se od reprezentacije oprostio bronzanom medaljom sa… »
Oglasio se KSS: Evo šta je rekao o Pešiću

Oglasio se KSS: Evo šta je rekao o Pešiću

B92 10.09.2024
Košarkaški savez Srbije se oglasio povodom situacije sa Svetislavom Pešićem. Svetislav Pešić zvanično nije više selektor košarkaške reprezentacije Srbije, što je i sam potvrdio, a tim povodom se sad oglasio i KSS. Saopštenje prenosimo u… »
Zabrinjavajuće reči karija pešića: Poslednji izveštaji su moji iz 2002. godine, moguće da od prethodnika to niko nije…

Zabrinjavajuće reči karija pešića: Poslednji izveštaji su moji iz 2002. godine, moguće da od prethodnika to niko nije…

Hot sport 10.09.2024
„Nisam video, nažalost, nijedan program i izveštaj mojih prethodnika“ Svetislav Kari Pešić više nije selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Legendarni trener, koji se od reprezentacije oprostio bronzanom medaljom sa Olimpijskih igara u… »

Vesti dana »