Povezane vesti
Užas u centru Beograda, poznati reper se oglasio: "Čovek mi je uperio pištolj u lice" FOTO
B92 10.09.2024
Popularni reper Ognjen Kostić Struka doživeo je veliku neprijatnost u centru Beograda. Struka se osvrnuo na ovaj događaj, a potom priznao da je u njega neko uperio pištolj. Njegovo saopštenje možete pročitati u nastavku ovog teksta. "Bilo je… »
"Čovek mi je uperio pištolj u lice": Drama u centru Beograda, naš reper se odmah oglasio: "Sve se desilo na petogodišnjicu…
Blic 10.09.2024
Popularni reper Ognjen Kostić Struka doživeo je veliku neprijatnost u centru Beograda, a sve se desilo na petogodišnjicu smrti njegovog kolege i prijatelja. Struka se osvrnuo na ovaj događaj, a potom priznao da je u njega neko uperio pištolj. Njegovo… »
"Čovek mi je uperio pištolj u lice" Naš reper preživeo dramu u centru Beograda: Zamalo me je pregazio na pešačkom…
Kurir 10.09.2024
Popularni reper Ognjen Kostić Struka oglasio se na svom Insrtasgram profilu i otkrio da je doživeo veliku neprijatnost i to u centru Beograda. Zastrašujuća drama odigrala se na petogodišnjicu smrti njegovog kolege i prijatelja Grua. kako je naveo… »
Na petogodišnjicu Gruove smrti,reperu uperen pištolj u lice: Drama u centru Beograda, muzičar se odmah oglasio
Mondo 10.09.2024
Popularni reper Ognjen Kostić Struka otkrio je detalje nemilog događaja. Poznati reper Ognjen Kostić Struka doživeo je ogromnu neprijatnost u centru Beograda, nakon čega se odmah oglasio na mrežama. Sve se dešavalo na petogodišnjicu smrti njegovog… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Na današnji dan: Pao Berlinski zid, umro Nikola Simić, Kasparov postao najmlađi svetski prvak u šahu
Radio 021 pre 27 minutajoš 1 povezana
Horor u Pensilvaniji: Troje ljudi ubijeno posle pucnjave u stanu, likvidiran napadač
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane