Povezane vesti
Eksplodirala granata na stadionu u Kijevu, povređen tinejdžer
Telegraf 11.09.2024
Eksplodirala granata na stadionu u Kijevu, povređen tinejdžer. U Kijevskom okrugu Solomjan večeras je eksplodirala airsoft granata na teritoriji stadiona, a u eksploziji je povređen tinejdžer, saopštila je Glavna uprava Nacionalne policije ukrajinske… »
Eksplozija na stadionu: Tinejdžer povređen u detonaciji airsoft granate u Kijevu!
Blic 11.09.2024
U Kijevskom okrugu Solomjan večeras je eksplodirala airsoft granata na teritoriji stadiona, a u eksploziji je povređen tinejdžer, saopštila je Glavna uprava Nacionalne policije ukrajinske prestonice. "Eksplozija na stadionu u prestoničkom okrugu… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 31 minutajoš 59 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Biznis.rs pre 1 satjoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih