Povezane vesti
"Platio mi je da se rešim tela": Prvo priznanje u slučaju male Narin: Seoski majstor odlučio da progovori - iza ubistva stoji…
Blic 11.09.2024
Jedan od privedenih u slučaju smrti male Narin Guran odlučio je da progovori. U pitanju je majstor iz sela koji tvrdi da mu je devojčicin stric Selim, inače starešina sela, nudio novac da se reši džaka s telom. "Ja sam 21. avgusta pozvao starešinu sela… »
Prvo priznanje u slučaju Narin usmereno na bliskog rođaka: "Dao mi je da se rešim džaka s telom i nudio novac"
Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Jedan od privedenih u slučaju smrti male Narin Guran odlučio je da progovori. U pitanju je majtor iz sela koji tvrdi da mu je devojčicin stric Selim, inače starešina sela, nudio novac da se reši džaka s telom. "Ja sam 21. avgusta pozvao… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović Handanović: Početkom maja imaćemo usaglašene uslove ugovora sa Azerbejdžanom za gasnu elektranu
Politika pre 10 minutajoš 19 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 10 minutajoš 15 povezanih
Amnesti internešenel: U Srbiji vlast zastrašuje novinare i demonstrante, pojačala izvoz oružja Izraelu
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih