Povezane vesti
"Platio mi je da se rešim tela": Prvo priznanje u slučaju male Narin: Seoski majstor odlučio da progovori - iza ubistva…
Blic 11.09.2024
Jedan od privedenih u slučaju smrti male Narin Guran odlučio je da progovori. U pitanju je majstor iz sela koji tvrdi da mu je devojčicin stric Selim, inače starešina sela, nudio novac da se reši džaka s telom. "Ja sam 21. avgusta pozvao starešinu… »
Prvo priznanje u slučaju Narin usmereno na bliskog rođaka: "Dao mi je da se rešim džaka s telom i nudio novac"
Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Jedan od privedenih u slučaju smrti male Narin Guran odlučio je da progovori. U pitanju je majtor iz sela koji tvrdi da mu je devojčicin stric Selim, inače starešina sela, nudio novac da se reši džaka s telom. "Ja sam 21. avgusta… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Brat Tanje Savić sa trudnom ženom stigao na sestrin rođendan: Ne odvaja se od plavuše, a Muki od glave do pete u belom - skockao se do bola (Video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana