Povezane vesti
"Platio mi je da se rešim tela": Prvo priznanje u slučaju male Narin: Seoski majstor odlučio da progovori - iza ubistva…
Blic 11.09.2024
Jedan od privedenih u slučaju smrti male Narin Guran odlučio je da progovori. U pitanju je majstor iz sela koji tvrdi da mu je devojčicin stric Selim, inače starešina sela, nudio novac da se reši džaka s telom. "Ja sam 21. avgusta pozvao starešinu… »
Prvo priznanje u slučaju Narin usmereno na bliskog rođaka: "Dao mi je da se rešim džaka s telom i nudio novac"
Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Jedan od privedenih u slučaju smrti male Narin Guran odlučio je da progovori. U pitanju je majtor iz sela koji tvrdi da mu je devojčicin stric Selim, inače starešina sela, nudio novac da se reši džaka s telom. "Ja sam 21. avgusta… »
Vesti dana »
Rhmz se oglasio novim upozorenjem - stižu nam olujni udari! Tokom noći očekuje nas ovaj fenomen, a onda i zahlađenje i kiša
Kurir pre 1 minutjoš 46 povezanih
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih
Sferopulos najkraće moguće: Evo šta je rekao trener crveno-belih posle bolnog poraza od Asvela!
Hot sport pre 49 minutajoš 31 povezana