Povezane vesti
Monstrum napao muškarca na proslavi! Duboko mu je zario zube, čovek jedva preživeo: Krv je lila na sve strane
Kurir 11.09.2024
Na zabavi u Stokholmu starijeg čoveka napao je krokodil. Gmizavac je zario zube u ruku osamdesetodišnjaka, a napad se dogodio pred gostima na godišnjoj zabavi koja se održava u zoološkom vrtu i akvarijumu Skansen u centru Stokholma. "Pokušao sam da… »
Krokodil na zabavi u Stokholmu ugrizao muškarca za ruku
Radio 021 11.09.2024
Na zabavi u Stokholmu starijeg čoveka napao je krokodil. Gmizavac je zario zube u ruku osamdesetodišnjaka, a napad se dogodio pred 75 gostiju na godišnjoj zabavi koja se održava u zoološkom vrtu i akvarijumu Skansen u centru Stokholma. "Pokušao sam da… »
Krokodil napao gosta na zabavi: Zario mu zube u ruku dok je držao govor: "Pokušao sam da ga nateram da popusti, bilo je mnogo…
Blic 11.09.2024
Na zabavi u Stokholmu starijeg čoveka napao je krokodil. Gmizavac je zario zube u ruku osamdesetodišnjaka, a napad se dogodio pred 75 gostiju na godišnjoj zabavi koja se održava u zoološkom vrtu i akvarijumu Skansen u centru Stokholma. "Pokušao sam da… »
Vesti dana »
Snimak iz Lazarevca ledi krv u žilama: Dvojica radnika razgovarala u radnji, a nekoliko sekundi kasnije automobil uleteo pravo na njih! Za dlaku izbegli smrt! (video)
Blic pre 52 minutajoš 46 povezanih
Ovo je pravi razlog zašto Putin ne prihvata Trampov mirovni predlog: Insajderi iz Kremlja tvrde da su otkrili konkretan motiv ruskog lidera
Kurir pre 46 minutajoš 46 povezanih
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
(Ne) ide gas: Koji je "B" plan za Srbiju, ako do sutra ne bude ugovor sa Rusijom?
Blic pre 42 minutajoš 20 povezanih
Jokić, legendarni Vilt i niko drugi! Nestvarni podaci se neprestano pojavljuju! Ono što Srbin radi je baš brutalno
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih