Povezane vesti
Monstrum napao muškarca na proslavi! Duboko mu je zario zube, čovek jedva preživeo: Krv je lila na sve strane
Kurir 11.09.2024
Na zabavi u Stokholmu starijeg čoveka napao je krokodil. Gmizavac je zario zube u ruku osamdesetodišnjaka, a napad se dogodio pred gostima na godišnjoj zabavi koja se održava u zoološkom vrtu i akvarijumu Skansen u centru Stokholma. "Pokušao sam da… »
Krokodil na zabavi u Stokholmu ugrizao muškarca za ruku
Radio 021 11.09.2024
Na zabavi u Stokholmu starijeg čoveka napao je krokodil. Gmizavac je zario zube u ruku osamdesetodišnjaka, a napad se dogodio pred 75 gostiju na godišnjoj zabavi koja se održava u zoološkom vrtu i akvarijumu Skansen u centru Stokholma. "Pokušao sam da… »
Krokodil napao gosta na zabavi: Zario mu zube u ruku dok je držao govor: "Pokušao sam da ga nateram da popusti, bilo je mnogo…
Blic 11.09.2024
Na zabavi u Stokholmu starijeg čoveka napao je krokodil. Gmizavac je zario zube u ruku osamdesetodišnjaka, a napad se dogodio pred 75 gostiju na godišnjoj zabavi koja se održava u zoološkom vrtu i akvarijumu Skansen u centru Stokholma. "Pokušao sam da… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 75 povezanih

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 3 satajoš 22 povezane

Uvredljivi grafiti na zgradi Nikole Kalinića, Zvezda se oglasila: "Ovo je pokušaj da se diskredituje naš igrač"
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih

"Veći događaj od svakog mog koncerta": Saša Matić emotivan na punoletstvu ćerke Tare (Foto, Video)
Mondo pre 11 minutajoš 16 povezanih