Povezane vesti

„Idi kući ženo, odmaraj sa bebom“: Sramni komentari zbog Ane Rajković jer je došla na proslavu povodom rođenja ćerke

„Idi kući ženo, odmaraj sa bebom“: Sramni komentari zbog Ane Rajković jer je došla na proslavu povodom rođenja ćerke

Nova 11.09.2024
: Pet dana nakon porođaja Ana Rajković je otišla na proslavu povodom rođenja ćerke, međutim zbog toga se našla na meti pojedinih korisnika društvenih mreža. Naime, na slavlju je bila i Snežana Borjan, supruga golmana Milana Borjana, koja je na… »
Oglasila se Ana Rajković nakon brutalnog napada na mrežama: "Svaka žena koja mi je zamerila neka leči depresiju..."

Oglasila se Ana Rajković nakon brutalnog napada na mrežama: "Svaka žena koja mi je zamerila neka leči depresiju..."

Kurir 11.09.2024
Anu Rajković, suprugu fudbalera Predraga Rajkovića, napali su na mrežama jer se samo nekoliko dana nakon porođaja pojavila i na slavlju koji je organizovao njen muž, povodom prinove, odnosno ćerkice Nore. Iako je prošlo samo 5 dana od porođaja… »
"Hvala bogu da jednom i majka bude na proslavi rođenja": Snimak Ane Rajković sa slavlja izazvao buru na mrežama

"Hvala bogu da jednom i majka bude na proslavi rođenja": Snimak Ane Rajković sa slavlja izazvao buru na mrežama

Mondo 11.09.2024
Ana i Predrag Rajković, 4. septembra su postali ponosni roditelji devojčice Nore. Ana i Predrag Rajković, su 4. septembra postali roditelji po treći put. Nakon dva sina, na svet je došla devojčica, kojoj su dali ime Nora. Kada se oporavila, Ana je… »
"Idi kući ženo, odmaraj sa bebom!" Sramni komentari zbog Ane Rajković jer je došla na proslavu povodom rođenja ćerke

"Idi kući ženo, odmaraj sa bebom!" Sramni komentari zbog Ane Rajković jer je došla na proslavu povodom rođenja ćerke

Blic 11.09.2024
Pet dana nakon porođaja Ana Rajković je otišla na proslavu povodom rođenja ćerke, međutim zbog toga se našla na meti pojedinih korisnika društvenih mreža. Naime, na slavlju je bila i Snežana Borjan, supruga golmana Milana Borjana, koja je na… »
"Meni ovo nije normalno" Anu Rajković napali jer je došla na proslavu povodom rođenja ćerkice Nore, a za nju je majka…

"Meni ovo nije normalno" Anu Rajković napali jer je došla na proslavu povodom rođenja ćerkice Nore, a za nju je majka…

Kurir 11.09.2024
Ana i Predrag Rajković 4. septembra su postali ponosni roditelji devojčice Nore. Kada se oporavila, napustila je porodilište i smestila se u toplinu njihovog doma, a zatim je sa porodicom i prijateljima rešila da proslavi. Iako je prošlo samo pet… »
Anu Rajković napali jer je došla na proslavu povodom rođenja deteta koje je rodila: “Meni ovo nije normalno”

Anu Rajković napali jer je došla na proslavu povodom rođenja deteta koje je rodila: “Meni ovo nije normalno”

Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Ana i Predrag Rajković, 4. septembra su postali ponosni roditelji devojčice Nore. Kada se oporavila, napustila je porodilište i smestila se u toplinu njihovog doma, a zatim je sa porodicom i prijateljima rešila da proslavi. Iako je… »

Vesti dana »