Повезане вести

„Иди кући жено, одмарај са бебом“: Срамни коментари због Ане Рајковић јер је дошла на прославу поводом рођења ћерке

„Иди кући жено, одмарај са бебом“: Срамни коментари због Ане Рајковић јер је дошла на прославу поводом рођења ћерке

Нова 11.09.2024
: Пет дана након порођаја Ана Рајковић је отишла на прославу поводом рођења ћерке, међутим због тога се нашла на мети појединих корисника друштвених мрежа. Наиме, на слављу је била и Снежана Борјан, супруга голмана Милана… »
Огласила се Ана Рајковић након бруталног напада на мрежама: "Свака жена која ми је замерила нека лечи депресију..."

Огласила се Ана Рајковић након бруталног напада на мрежама: "Свака жена која ми је замерила нека лечи депресију..."

Курир 11.09.2024
Ану Рајковић, супругу фудбалера Предрага Рајковића, напали су на мрежама јер се само неколико дана након порођаја појавила и на слављу који је организовао њен муж, поводом принове, односно ћеркице Норе. Иако је прошло само 5… »
"Хвала богу да једном и мајка буде на прослави рођења": Снимак Ане Рајковић са славља изазвао буру на мрежама

"Хвала богу да једном и мајка буде на прослави рођења": Снимак Ане Рајковић са славља изазвао буру на мрежама

Мондо 11.09.2024
Ана и Предраг Рајковић, 4. септембра су постали поносни родитељи девојчице Норе. Ана и Предраг Рајковић, су 4. септембра постали родитељи по трећи пут. Након два сина, на свет је дошла девојчица, којој су дали име Нора. Када се… »
"Иди кући жено, одмарај са бебом!" Срамни коментари због Ане Рајковић јер је дошла на прославу поводом рођења ћерке

"Иди кући жено, одмарај са бебом!" Срамни коментари због Ане Рајковић јер је дошла на прославу поводом рођења ћерке

Блиц 11.09.2024
Пет дана након порођаја Ана Рајковић је отишла на прославу поводом рођења ћерке, међутим због тога се нашла на мети појединих корисника друштвених мрежа. Наиме, на слављу је била и Снежана Борјан, супруга голмана Милана… »
"Мени ово није нормално" Ану Рајковић напали јер је дошла на прославу поводом рођења ћеркице Норе, а за њу је мајка краљица…

"Мени ово није нормално" Ану Рајковић напали јер је дошла на прославу поводом рођења ћеркице Норе, а за њу је мајка краљица…

Курир 11.09.2024
Ана и Предраг Рајковић 4. септембра су постали поносни родитељи девојчице Норе. Када се опоравила, напустила је породилиште и сместила се у топлину њиховог дома, а затим је са породицом и пријатељима решила да прослави. Иако… »
Ану Рајковић напали јер је дошла на прославу поводом рођења детета које је родила: “Мени ово није нормално”

Ану Рајковић напали јер је дошла на прославу поводом рођења детета које је родила: “Мени ово није нормално”

Телеграф 11.09.2024
Препоручујемо. Ана и Предраг Рајковић, 4. септембра су постали поносни родитељи девојчице Норе. Када се опоравила, напустила је породилиште и сместила се у топлину њиховог дома, а затим је са породицом и пријатељима решила да… »

Вести дана »