Повезане вести

Расуло у БиХ: Један од најбољих се опростио од репрезентације у 26. години због језивих увреда!

Расуло у БиХ: Један од најбољих се опростио од репрезентације у 26. години због језивих увреда!

Хот спорт 11.09.2024
Овај потез је изненадио многе, с обзиром на то да је Ахмедхоџић важио за једног од најбољих играча у националном тиму. Анел Ахмедхоџић, дефанзивац Шефилд Јунајтеда, одлучио је да заврши своју репрезентативну каријеру у 26… »
Одјавио репрезентацију, отац га се одмах одрекао: Три пута сам рањаван, крварио сам... Ти ми више ниси син!

Одјавио репрезентацију, отац га се одмах одрекао: Три пута сам рањаван, крварио сам... Ти ми више ниси син!

Мондо 11.09.2024
Мирсад Ахмедхоџић се јавно одрекао свог сина Анела због отказа селекцији Босне и Херцеговине. Анел Ахмедхоџић је све изненадио својим дугим саопштењем и одлуком да се повуче из националне селекције Босне и Херцеговине. Један… »
Црногорка која је прешла у ислам дошла му главе! Отац га се одрекао јер неће више да игра за репрезентацију

Црногорка која је прешла у ислам дошла му главе! Отац га се одрекао јер неће више да игра за репрезентацију

Вечерње новости 11.09.2024
Велика бура дигла се последњих дана у суседној Босни и Херцеговини због тамошњег репрезентативца Анела Ахмедхоџића који је у 25. години одлучио да више не игра за национални тим! Фото: Профимедиа Разлог за то је незадовољство… »
Скандал у репрезентацији, повукао се штопер: Са 25 решио да не игра, открио шокантне детаље сукоба!

Скандал у репрезентацији, повукао се штопер: Са 25 решио да не игра, открио шокантне детаље сукоба!

Мондо 11.09.2024
Анел Ахмедхоџић се повукао из репрезентације Босне и Херцеговине због сукоба са савезом, селектором и стручним штабом. Велики скандал одмах на почетку мандата Сергеја Барбареза на клупи Босне и Херцеговине! Један од најбољих… »
"Он више није мој син": Отац се одрекао звезде репрезентације БиХ због Црногорке која је прешла у ислам

"Он више није мој син": Отац се одрекао звезде репрезентације БиХ због Црногорке која је прешла у ислам

Телеграф 11.09.2024
Препоручујемо. Велика бура дигла се последњих дана у суседној Босни и Херцеговини због тамошњег репрезентативца Анела Ахмедхоџића који је у 25. години одлучио да више не игра за национални тим! О разлозима смо већ писали - то… »
Звезда репрезентације више не жели да игра за БиХ, испрозивао навијаче и рођеног оца

Звезда репрезентације више не жели да игра за БиХ, испрозивао навијаче и рођеног оца

Телеграф 11.09.2024
Препоручујемо. Фудбалер Шефилд Јунајтеда Анел Ахмедхоџић одлучио је да стави тачку на репрезентативну каријеру у дресу Босне и Херцеговине, иако тренутно има само 25 година! Разлог за то је незадовољство јавности и навијача… »

Вести дана »