Povezane vesti
Rasulo u BiH: Jedan od najboljih se oprostio od reprezentacije u 26. godini zbog jezivih uvreda!
Hot sport 11.09.2024
Ovaj potez je iznenadio mnoge, s obzirom na to da je Ahmedhodžić važio za jednog od najboljih igrača u nacionalnom timu. Anel Ahmedhodžić, defanzivac Šefild Junajteda, odlučio je da završi svoju reprezentativnu karijeru u 26. godini, nezadovoljan… »
Odjavio reprezentaciju, otac ga se odmah odrekao: Tri puta sam ranjavan, krvario sam... Ti mi više nisi sin!
Mondo 11.09.2024
Mirsad Ahmedhodžić se javno odrekao svog sina Anela zbog otkaza selekciji Bosne i Hercegovine. Anel Ahmedhodžić je sve iznenadio svojim dugim saopštenjem i odlukom da se povuče iz nacionalne selekcije Bosne i Hercegovine. Jedan od najboljih igrača… »
Crnogorka koja je prešla u islam došla mu glave! Otac ga se odrekao jer neće više da igra za reprezentaciju
Večernje novosti 11.09.2024
Velika bura digla se poslednjih dana u susednoj Bosni i Hercegovini zbog tamošnjeg reprezentativca Anela Ahmedhodžića koji je u 25. godini odlučio da više ne igra za nacionalni tim! Foto: Profimedia Razlog za to je nezadovoljstvo javnosti i navijača… »
Skandal u reprezentaciji, povukao se štoper: Sa 25 rešio da ne igra, otkrio šokantne detalje sukoba!
Mondo 11.09.2024
Anel Ahmedhodžić se povukao iz reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog sukoba sa savezom, selektorom i stručnim štabom. Veliki skandal odmah na početku mandata Sergeja Barbareza na klupi Bosne i Hercegovine! Jedan od najboljih igrača nacionalnog… »
"On više nije moj sin": Otac se odrekao zvezde reprezentacije BiH zbog Crnogorke koja je prešla u islam
Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Velika bura digla se poslednjih dana u susednoj Bosni i Hercegovini zbog tamošnjeg reprezentativca Anela Ahmedhodžića koji je u 25. godini odlučio da više ne igra za nacionalni tim! O razlozima smo već pisali - to su napadi na njega… »
Zvezda reprezentacije više ne želi da igra za BiH, isprozivao navijače i rođenog oca
Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Fudbaler Šefild Junajteda Anel Ahmedhodžić odlučio je da stavi tačku na reprezentativnu karijeru u dresu Bosne i Hercegovine, iako trenutno ima samo 25 godina! Razlog za to je nezadovoljstvo javnosti i navijača koji su ga uzeli na… »
Vesti dana »
FOTO Svi gledali u nju, a ona se poklonila Đokoviću: Bila simbol generacije i najlepša teniserka, sada očarala na oproštaju Del Potra
Nova pre 39 minutajoš 21 povezana
Gruzijski opozicioni čelnik uhapšen nakon četvrte noći protesta
Al Jazeera pre 39 minutajoš 14 povezanih
Dušan Milanović iz Leposavića pušten iz pritvora, evo šta mu se stavlja na teret
Blic pre 27 minutajoš 30 povezanih