Povezane vesti

Rasulo u BiH: Jedan od najboljih se oprostio od reprezentacije u 26. godini zbog jezivih uvreda!

Rasulo u BiH: Jedan od najboljih se oprostio od reprezentacije u 26. godini zbog jezivih uvreda!

Hot sport 11.09.2024
Ovaj potez je iznenadio mnoge, s obzirom na to da je Ahmedhodžić važio za jednog od najboljih igrača u nacionalnom timu. Anel Ahmedhodžić, defanzivac Šefild Junajteda, odlučio je da završi svoju reprezentativnu karijeru u 26. godini, nezadovoljan… »
Odjavio reprezentaciju, otac ga se odmah odrekao: Tri puta sam ranjavan, krvario sam... Ti mi više nisi sin!

Odjavio reprezentaciju, otac ga se odmah odrekao: Tri puta sam ranjavan, krvario sam... Ti mi više nisi sin!

Mondo 11.09.2024
Mirsad Ahmedhodžić se javno odrekao svog sina Anela zbog otkaza selekciji Bosne i Hercegovine. Anel Ahmedhodžić je sve iznenadio svojim dugim saopštenjem i odlukom da se povuče iz nacionalne selekcije Bosne i Hercegovine. Jedan od najboljih igrača… »
Crnogorka koja je prešla u islam došla mu glave! Otac ga se odrekao jer neće više da igra za reprezentaciju

Crnogorka koja je prešla u islam došla mu glave! Otac ga se odrekao jer neće više da igra za reprezentaciju

Večernje novosti 11.09.2024
Velika bura digla se poslednjih dana u susednoj Bosni i Hercegovini zbog tamošnjeg reprezentativca Anela Ahmedhodžića koji je u 25. godini odlučio da više ne igra za nacionalni tim! Foto: Profimedia Razlog za to je nezadovoljstvo javnosti i navijača… »
Skandal u reprezentaciji, povukao se štoper: Sa 25 rešio da ne igra, otkrio šokantne detalje sukoba!

Skandal u reprezentaciji, povukao se štoper: Sa 25 rešio da ne igra, otkrio šokantne detalje sukoba!

Mondo 11.09.2024
Anel Ahmedhodžić se povukao iz reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog sukoba sa savezom, selektorom i stručnim štabom. Veliki skandal odmah na početku mandata Sergeja Barbareza na klupi Bosne i Hercegovine! Jedan od najboljih igrača nacionalnog… »
"On više nije moj sin": Otac se odrekao zvezde reprezentacije BiH zbog Crnogorke koja je prešla u islam

"On više nije moj sin": Otac se odrekao zvezde reprezentacije BiH zbog Crnogorke koja je prešla u islam

Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Velika bura digla se poslednjih dana u susednoj Bosni i Hercegovini zbog tamošnjeg reprezentativca Anela Ahmedhodžića koji je u 25. godini odlučio da više ne igra za nacionalni tim! O razlozima smo već pisali - to su napadi na njega… »
Zvezda reprezentacije više ne želi da igra za BiH, isprozivao navijače i rođenog oca

Zvezda reprezentacije više ne želi da igra za BiH, isprozivao navijače i rođenog oca

Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Fudbaler Šefild Junajteda Anel Ahmedhodžić odlučio je da stavi tačku na reprezentativnu karijeru u dresu Bosne i Hercegovine, iako trenutno ima samo 25 godina! Razlog za to je nezadovoljstvo javnosti i navijača koji su ga uzeli na… »

Vesti dana »