Povezane vesti

"Selektore, hvala što ste ućutkali sve, pa i mene!" o Pešiću se oglasio bivši igrač Partizana

"Selektore, hvala što ste ućutkali sve, pa i mene!" o Pešiću se oglasio bivši igrač Partizana

Mondo 11.09.2024
Ratko Varda se zahvalio selektoru Svetislavu Pešiću, iako je bio skeptičan. Svetislav Pešić više nije selektor košarkaške reprezentacije Srbije, prema svemu sudeći Košarkaški savez ispred sebe ima težak zadatak - pronaći dostojnu zamenu… »
Javio se čuveni hrvat nakon pešićeve odluke da napusti klupu Srbije! Ove reči odjekuju regionom: Bili smo na suprotnim…

Javio se čuveni hrvat nakon pešićeve odluke da napusti klupu Srbije! Ove reči odjekuju regionom: Bili smo na suprotnim…

Kurir 11.09.2024
Svetislav Pešić više nije selektor košarkaške reprezentacije Srbije, potvrdio je juče iskusni stručnjak. On je rekao da čelnici KSS moraju da krenu u potragu za novim trenerom. Ova vest je odjeknula kao bomba kako u Srbiji tako i u regionu, nakon… »
"Selektore, izvinite!" Proslavljeni košarkaš se pokajao zbog onoga što je mislio o Svetislavu Pešiću

"Selektore, izvinite!" Proslavljeni košarkaš se pokajao zbog onoga što je mislio o Svetislavu Pešiću

Večernje novosti 11.09.2024
Svetislav Pešić i definitivno više nije selektor košarkaške reprezentacije Srbije. FOTO: Tanjug/AP Kada se popularni Kari vratio na poziciju selektora, mnogo je bilo ljudi u srpskoj košarci koji su kritikovali ovaj potez Saveza. Stoički je to… »
"Selektore, Hvala što ste sve ućutkali, pa i mene" Ovaj čuveni košarkaš nije verovao u Pešića, ali je shvatio da je…

"Selektore, Hvala što ste sve ućutkali, pa i mene" Ovaj čuveni košarkaš nije verovao u Pešića, ali je shvatio da je…

Kurir 11.09.2024
Svetislav Pešić više nije selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Kada je pre tri godine došao na to mesto, reakcije ljudi su bile različite. Bilo je onih koji su verovali u proslavljenog stručnjaka, kao i onih koji su bili skeptični i tek… »
Priznao da je pogrešio za Pešića: "Selektore, hvala što ste ućutkali sve, pa i mene!"

Priznao da je pogrešio za Pešića: "Selektore, hvala što ste ućutkali sve, pa i mene!"

Sportske.net 11.09.2024
Kada je Svetislav Pešić došao na mesto selektora reprezentacije Srbije 2021. godine bilo je svakakvih reakcija, pa i onih negativnih. Mnogi su očekivali nekog mlađeg selektora, nekog pred kim je velika karijera, ali je Pešić dokazao da je… »

Vesti dana »