Povezane vesti
Tri bebe noćas prevezene pod rotacijom hitne, neverovatno je kako su dospele u dramatično stanje
Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. "Kada imate u toku noći tri bebe koje su aspirirale mleko, ja ne mislim da je to laka noć", kaže doktorka Hitne pomoći dr Ivana Stefanović. Noćas su lekari Hitne pomoći u Beogradu imali neuobičajeno težak zadatak – čak tri… »
Tri bebe u teškom stanju prevezene u hitnu! Umalo se nisu ugušile zbog iste greške roditelja, doktorka upozorava: "To je…
Blic 11.09.2024
"Kada imate u toku noći tri bebe koje su aspirirale mleko, ja ne mislim da je to laka noć", kaže doktorka Hitne pomoći dr Ivana Stefanović. Noćas su lekari Hitne pomoći u Beogradu imali neuobičajeno težak zadatak – čak tri poziva su primljena… »
Tri bebe u teškom stanju prevezene u hitnu! Umalo se nisu ugušile zbog iste greške roditelja, doktorka upozorava: "To je…
Blic 11.09.2024
"Kada imate u toku noći tri bebe koje su aspirirale mleko, ja ne mislim da je to laka noć", kaže doktorka Hitne pomoći dr Ivana Stefanović. Noćas su lekari Hitne pomoći u Beogradu imali neuobičajeno težak zadatak – čak tri poziva su primljena… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 10 satijoš 1 povezana