Повезане вести
Три бебе ноћас превезене под ротацијом хитне, невероватно је како су доспеле у драматично стање
Телеграф 11.09.2024
Препоручујемо. "Када имате у току ноћи три бебе које су аспирирале млеко, ја не мислим да је то лака ноћ", каже докторка Хитне помоћи др Ивана Стефановић. Ноћас су лекари Хитне помоћи у Београду имали неуобичајено тежак задатак –… »
Три бебе у тешком стању превезене у хитну! Умало се нису угушиле због исте грешке родитеља, докторка упозорава: "То је јако…
Блиц 11.09.2024
"Када имате у току ноћи три бебе које су аспирирале млеко, ја не мислим да је то лака ноћ", каже докторка Хитне помоћи др Ивана Стефановић. Ноћас су лекари Хитне помоћи у Београду имали неуобичајено тежак задатак – чак три позива… »
Три бебе у тешком стању превезене у хитну! Умало се нису угушиле због исте грешке родитеља, докторка упозорава: "То је јако…
Блиц 11.09.2024
"Када имате у току ноћи три бебе које су аспирирале млеко, ја не мислим да је то лака ноћ", каже докторка Хитне помоћи др Ивана Стефановић. Ноћас су лекари Хитне помоћи у Београду имали неуобичајено тежак задатак – чак три позива… »
Вести дана »

Екстремни топлотни талас и временска прогноза у Србији од 10. до 17. августа 2025
Наслови.аи пре 23 минутајош 32 повезане

Предстојећи самит Трампа и Путина на Аљасци: тест за мир у Украјини и реакције међународне заједнице
Наслови.аи пре 18 минутајош 35 повезаних

Велики пожари код Сплита и у Црној Гори угрожавају објекте, ангажоване бројне ватрогасне екипе
Наслови.аи пре 9 минутајош 15 повезаних