Povezane vesti

Borac vs Velež opet odloženo, Zrinjski slavio treću pobedu

Borac vs Velež opet odloženo, Zrinjski slavio treću pobedu

Sport klub 11.09.2024
Trebalo je da u sredu budu odigrana dva odložena meča prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Odigran je jedan. Duel Borca iz Banja Luke - ponovo je odložen. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Duel Borca i Veleža već drugi… »
„On više nije moj sin“: Teške reči oca reprezentativca, preko ovoga nije mogao da pređe

„On više nije moj sin“: Teške reči oca reprezentativca, preko ovoga nije mogao da pređe

Nova 11.09.2024
: Velika bura podigla se u Bosni i Hercegovini zbog tamošnjeg reprezentativca, Anela Ahmedhodžića koji je u 25. godini odjavio reprezentaciju. Reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je bez jednog igrača, a razlozi su napadi na njega i njegovu užu… »
Junak sa Etihada produžio ugovor sa Realom

Junak sa Etihada produžio ugovor sa Realom

Sport klub 11.09.2024
Ukrajinski golman Andrej Lunjin potpisao je novi ugovor sa madridskim Realom. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Momak koji je bio najzaslužniji za prolaz Reala u polufinale Lige šampiona, pošto je na Etihadu odbranio dva penala, bio… »
Saga Ahmedhodžić: Igrač odgovorio na uvrede i prozivke oca

Saga Ahmedhodžić: Igrač odgovorio na uvrede i prozivke oca

Sport klub 11.09.2024
Još jedna reprezentativna pauza je za nama, a u Bosni i Hercegovini ponovo je aktuelna sapunica Anel Ahmedhodžić. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Fudbaler Šefild junajteda dobio je poziv za reprezentaciju, istom se odazvao, a… »
"Moj otac nije muškarac, on je glupi lažov!" Skandal u bih sve bizarniji, pominje se i crna magija

"Moj otac nije muškarac, on je glupi lažov!" Skandal u bih sve bizarniji, pominje se i crna magija

Mondo 11.09.2024
Anel Ahmedhodžić bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine odbranio se od očevih javnih napada. Anel Ahmedhodžić je igrač Šefild junajteda, a u epicentar javnosti došao je zbog napuštanja reprezentacije Bosne i Hercegovine povodom čega se… »
Drama u kući fudbalera iz BiH: „Ne smatram ga više mojim sinom, čim mu je devojka došla počeo je da pada!“

Drama u kući fudbalera iz BiH: „Ne smatram ga više mojim sinom, čim mu je devojka došla počeo je da pada!“

Hot sport 11.09.2024
Tema broj jedan u komšiluku – Anel Ahmedhodžić! Anel Ahmedhodžić, defanzivac Šefild Junajteda, odlučio je da završi svoju reprezentativnu karijeru u 26. godini, nezadovoljan ponašanjem navijača Bosne i Hercegovine prema njemu i njegovoj… »
Lepe vesti! In Bom Hvang postao tata

Lepe vesti! In Bom Hvang postao tata

Večernje novosti 11.09.2024
In Bom Hvang, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, novi igrač Fejenorda, postao je tata. FOTO: FK Crvena zvezda Južnokorejski fudbaler je lepe vesti podelio na svom Instagram profilu, postavio je i fotografije ćerkice i sve oduševio. A post shared by… »
Divne vesti: Prinova u kući ljubimca Delija, rodila se ćerkica Santa! (foto)

Divne vesti: Prinova u kući ljubimca Delija, rodila se ćerkica Santa! (foto)

Hot sport 11.09.2024
Doskorašnji igrač Zvezde ima razloga za slavlje! Hvang In Beom je za samo godinu dana postao omiljen među navijačima Crvene zvezde, nažalost, ljubitelji crveno-belih bili su razočarani kada je Fejenord početkom septembra aktivirao otkupnu klauzulu… »

Vesti dana »