Povezane vesti

"Sve izgleda sjajno i fantastično, ali moj život..." Brena sa suzama u očima otkrila pravu istinu

"Sve izgleda sjajno i fantastično, ali moj život..." Brena sa suzama u očima otkrila pravu istinu

Mondo 11.09.2024
Folk zvezda Lepa Brena, kaže da nastoji da ne zaplače u javnosti i da se uvek bori sa suzama, ali kada je, kako naglašava, “preseče”, onda se ne suzdržava i pokaže emocije. Ovo leto Lepa Brena je uživala na jahti od šest miliona evra na kojoj su joj… »
"Iako sve izgleda sjajno i fantastično, moj život..." Brena sa suzama u očima otkrila nepoznate detalje: To je neka tajna...

"Iako sve izgleda sjajno i fantastično, moj život..." Brena sa suzama u očima otkrila nepoznate detalje: To je neka tajna...

Kurir 11.09.2024
Folk zvezda Lepa Brena, kaže da nastoji da ne zaplače u javnosti i da se uvek bori sa suzama, ali kada je, kako naglašava, “preseče”, onda se ne suzdržava i pokaže emocije. Ovo leto Lepa Brena je uživala na jahti od šest miliona evra na kojoj su joj… »
(Video) Brena na ivici suza: Pevačica o Bobi i detinjstvu: "On je čovek mog života"

(Video) Brena na ivici suza: Pevačica o Bobi i detinjstvu: "On je čovek mog života"

Blic 11.09.2024
Folk zvezda kaže da nastoji da ne zaplače u javnosti i da se uvek bori sa suzama, ali kada je, kako naglašava, “preseče”, onda se ne suzdržava i pokaže emocije. Ovo leto Lepa Brena je uživala na jahti od šest miliona evra na kojoj su joj društvo pravili… »

Vesti dana »

Jutarnja magla i slab mraz, tokom dana sunčano

Jutarnja magla i slab mraz, tokom dana sunčano

Glas Zaječara pre 30 minutajoš 14 povezanih
Naslovne strane za sredu, 10. decembar, 2025. godine

Naslovne strane za sredu, 10. decembar, 2025. godine

Beta pre 35 minutajoš 11 povezanih