Повезане вести
Потреси у Хајдуку пред дерби Хрватске - председник демантовао Калинића
Б92 11.09.2024
Два дана пред велики дерби на "Максимиру" немирно је у Сплиту где се доскорашњи сарадници међусобно оптужују. Током дана сада већ бивши председник Хајдука Никола Калинић сазвао је конференцију за медије где је, након отказа који… »
Председник Хајдука – Све контра од оног што је рекао Калинић
Спорт клуб 11.09.2024
Хајдук је у уторак, након само четири месеца, са места спортског директора сменио Николу Калинића. Среда је донела две конференције за медије. А клуб пред дерби са Динамом усред унакрсне паљбе бившег спортског директора и… »
Никола Калинић о ситуацији у хајдуку: „На тренеру сам инсистирао“
Хот спорт 11.09.2024
„Они ће се разбежати, а ми остајемо овде“ Никола Калинић више није на функцији спортског директора Хајдука, након мање од четири месеца проведених на тој позицији. Ова одлука је изазвала пажњу јавности, а Калинић је поводом… »
Калинић: "Испао сам жртвено јагње, а мишеви се сакрили у рупу"
Б92 11.09.2024
После мање од четири месеца на месту спортског директора Хајдука - смењен је Никола Калинић. Тим поводом, одржао је конференцију за медије. Калинићу се највиже замера како је одрађен прелазни рок и зашто је доведен Ђенаро… »
Калинић: "Мене су бацили као жртвено јагње, а мишеви су се сакрили у рупу!"
Спортске.нет 11.09.2024
Писали смо јуче, Никола Калинић је већ сада бивши спортски директор Хајдука из Сплита. Клуб му се на званичним каналима захвалио на сарадњи по завршетку прелазног рока, а читава бура дигла се у невреме и то пред дерби против… »
Калинић о смени: Председник је само пион Надзорног одбора
Спорт клуб 11.09.2024
После мање од четири месеца на месту спортског директора Хајдука Никола Калинић је смењен. Некадашњи центарфор тим поводом одржао је конференцију за медије. Почиње нова сезона Фантаси Евролиге на Спорт клубу! Калинићу се… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 46 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 2 минутајош 19 повезаних
„Дупло голо за обичне грађане“: Шта у ствари представља Закон о легализацији?
Данас пре 1 сатјош 30 повезаних