Povezane vesti
Potresi u Hajduku pred derbi Hrvatske - predsednik demantovao Kalinića
B92 11.09.2024
Dva dana pred veliki derbi na "Maksimiru" nemirno je u Splitu gde se doskorašnji saradnici međusobno optužuju. Tokom dana sada već bivši predsednik Hajduka Nikola Kalinić sazvao je konferenciju za medije gde je, nakon otkaza koji mu je uručen u… »
Predsednik Hajduka – Sve kontra od onog što je rekao Kalinić
Sport klub 11.09.2024
Hajduk je u utorak, nakon samo četiri meseca, sa mesta sportskog direktora smenio Nikolu Kalinića. Sreda je donela dve konferencije za medije. A klub pred derbi sa Dinamom usred unakrsne paljbe bivšeg sportskog direktora i predsednika. Počinje nova… »
Nikola Kalinić o situaciji u hajduku: „Na treneru sam insistirao“
Hot sport 11.09.2024
„Oni će se razbežati, a mi ostajemo ovde“ Nikola Kalinić više nije na funkciji sportskog direktora Hajduka, nakon manje od četiri meseca provedenih na toj poziciji. Ova odluka je izazvala pažnju javnosti, a Kalinić je povodom smene održao… »
Kalinić: "Mene su bacili kao žrtveno jagnje, a miševi su se sakrili u rupu!"
Sportske.net 11.09.2024
Pisali smo juče, Nikola Kalinić je već sada bivši sportski direktor Hajduka iz Splita. Klub mu se na zvaničnim kanalima zahvalio na saradnji po završetku prelaznog roka, a čitava bura digla se u nevreme i to pred derbi protiv Dinama. "Našao sam… »
Kalinić: "Ispao sam žrtveno jagnje, a miševi se sakrili u rupu"
B92 11.09.2024
Posle manje od četiri meseca na mestu sportskog direktora Hajduka - smenjen je Nikola Kalinić. Tim povodom, održao je konferenciju za medije. Kaliniću se najviže zamera kako je odrađen prelazni rok i zašto je doveden Đenaro Gatuzo za trenera. "Na… »
Kalinić o smeni: Predsednik je samo pion Nadzornog odbora
Sport klub 11.09.2024
Posle manje od četiri meseca na mestu sportskog direktora Hajduka Nikola Kalinić je smenjen. Nekadašnji centarfor tim povodom održao je konferenciju za medije. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Kaliniću se najviše uzima za zlo… »