Povezane vesti
Sa malog kalemegdana u železnik: Stefan Lazarević zvanično stigao u FMP! (video)
Hot sport 11.09.2024
Lazarević se vratio u FMP! Srpski košarkaš Stefan Lazarević postao je novi član FMP-a, objavljeno je danas iz kluba iz Železnika. Lazarević, koji ima 28 godina, igra na pozicijama beka i krila, a prethodno je nosio dres Crvene zvezde. – FMP je potpisao… »
Zvezdi više ne treba, Sferopulos ga pustio da ode: Stefan Lazarević ima novi klub!
Mondo 11.09.2024
Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević se vratio u FMP. Već je bilo najavljeno da će dugogodišnji igrač Crvene zvezde Stefan Lazarević promeniti klub, a sada je stigla i zvanična potvrda, vratio se u redove FMP-a. Saša Nikitović nastavlja da… »
Zvanično - Zvezda pojačala FMP!
Sportske.net 11.09.2024
Novi košarkaš FMP-a iz Železnika danas je postao Stefan Lazarević. "Panteri" su ozvaničili povratak krilnog igrača koji je u protekle tri sezone nosi dres Crvene zvezde i u dresu crveno-belih osvajao domaće i regionalne trofeje. Lazarević je u karijeri… »
Stefan Lazarević se vratio u FMP
Sport klub 11.09.2024
Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević i zvanično se vratio u FMP. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Kako su u objavi u klubu iz Železnika naveli „KK FMP SoccerBet potpisao je još jedno kapitalno pojačanje za takmičenje na… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
„Moj neverovatni Odbor za mir“ Tramp bi da menja Ujedinjene nacije: Nemaju potencijal, nikad nisu pomogle ni u jednom ratu
Dnevnik pre 25 minutajoš 27 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 7 satijoš 6 povezanih
Stanković upisao prvenac u Ligi šampiona, katastrofa Mančester Sitija /video/
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih