Повезане вести
Вулин: Ја ћу доћи на БРИКС
Политика 11.09.2024
Потпредседник владе Србије Александар Вулин саопштио је да ће присуствовати самиту БРИКС који се одржава у Казању у октобру. "Ја ћу доћи", рекао је Вулин за Спутњик. Подсетимо, руски председник Владимир Путин раније је позвао… »
Шеф кинеске дипломатије: "Вулин је наш велики пријатељ, допринео унапређењу сарадње"
Радио 021 11.09.2024
Министар спољних послова Кине Ванг Ји изјавио је данас да је потпредседник Владе Србије Александар Вулин велики пријатељ Кине. Додао је да је Вулин дао "велики допринос у јачању пријатељства и унапређењу сарадње две… »
Шеф кинеске дипломатије: 'Вулин наш велики пријатељ, допринео унапређењу сарадње'
Бета 11.09.2024
Министар спољних послова Кине Ванг Ји изјавио је данас да је потпредседник Владе Србије Александар Вулин велики пријатељ Кине и да је дао "велики допринос у јачању пријатељства и унапређењу сарадње две земље". Вулин се… »
Шеф дипломатије Кине са Вулином о Косову
Слободна Европа 11.09.2024
Кинески министар спољних послова Ванг Ји изјавио је да Кина дели забринутост Србије "због противправних акција Приштине против Срба на Косову", саопштила је Влада Србије. Ванг Ји се 11. септембра састао са потпредседником Владе… »
Шеф кинеске дипломатије: ‘Вулин наш велики пријатељ, допринео унапређењу сарадње’
Радио сто плус 11.09.2024
Вулин се данас са Ванг Јијем састао у Санкт Петербургу, где учествује на састанку високих представника за безбедност БРИКС и партнерских земаља. “Као најчвршћем савезнику председника Александра Вучића, Ванг Ји је потпредседнику… »
Потврђено: Вулин иде на самит БРИКС-а
Правда 11.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин потврдио је данас за "РИА Новости" да ће учествовати на овогодишњем самиту БРИКС-а у Казању. "Доћи ћу", рекао је он новинарима. Вулин тренутно борави у Санкт Петербургу и учествује на… »
„Ја ћу доћи“: Вулин најавио да ће уместо Вучића отићи код Путина
Нова 11.09.2024
: Потпредседник Владе Србије Александар Вулин најавио је да ће он путовати у Казањ на самит БРИКС-а који се одржава у октобру. „Ја ћу доћи“, рекао је Вулин у изјави за Спутњик. Подсетимо, претходно је руски председник Владимир… »
Вулин иде на самит БРИКС-а у Казању
Данас 11.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин потврдио је данас за „РИА Новости“ да ће учествовати на овогодишњем самиту БРИКС-а у Казању. „Доћи ћу“, рекао је он новинарима, преносе руски медији. Вулин се тренутно налази у Санкт… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 6 минутајош 32 повезане
Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
РТС пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 36 минутајош 46 повезаних
Стигао одговор Трампу из ЕУ Паула Пињо: "Поносни смо на наше лидере"
Блиц пре 56 минутајош 24 повезане