Povezane vesti
Bivši albanski premijer Salji Beriša i formalno optužen za korupciju
Politika 11.09.2024
Salji Beriša, bivši premijer a sada lider glavne opozicione partije u Albaniji, izjavio je danas da je protiv njega zvanično podignuta optužnica zbog korupcije u vezi sa privatizacijom javnog zemljišta, i ocenio da se radi o politički motivisanom… »
Bivši albanski premijer Salji Beriša i formalno optužen za korupciju
Slobodna Evropa 11.09.2024
Salji Beriša (Sali Berisha), bivši premijer a sada lider glavne opozicione partije u Albaniji, izjavio je u sredu da je protiv njega zvanično podignuta optužnica zbog korupcije u vezi sa privatizacijom javnog zemljišta, i ocenio da se radi o… »
Bivši albanski premijer i formalno optužen za korupciju u vezi sa privatizacijom zemljišta
Radio 021 11.09.2024
Salji Beriša, bivši premijer, a sada lider glavne opozicione partije u Albaniji, izjavio je danas da je protiv njega zvanično podignuta optužnica zbog korupcije u vezi sa privatizacijom zemljišta. Ocenio je da se radi o politički motivisanom činu… »
Vesti dana »
Uhapšen opozvani predsednik u Južnoj Koreji, 3.000 policajaca marširalo na njegovu rezidenciju: „Pristao sam kako bih sprečio krvoproliće“
Danas pre 57 minutajoš 29 povezanih
Tužilaštvo: Četiri osobe privedene zbog napada na studente Pravnog fakulteta
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Novak se mučio dok nije zatvoren krov: Đoković zakazao meč sa Čehom u trećem kolu Australijan opena
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Anja Mit otkriva detalje razvoda: Moja četiri zida ostaju moja stvar!
Svet plus pre 1 satjoš 14 povezanih