Повезане вести
"На хемиотерапије преподне, а поподне сам снимала" Потресна исповест Драгане Катић о најтежем периоду: Тада почиње кошмар...…
Курир 11.09.2024
Водитељка Драгана Катић више од две деценије је на јавној сцени, а о њеном приватном животу веома се мало зна у јавности. У једном тренутку Драганина мајка се разболела, те морала на хемиотерапије, а за њен проблем тада је на… »
"Пре подне сам ишла на хемиотерапије, а поподне сан снимала": Драгана Катић открила потресне детаље из живота: "Морала сам…
Блиц 11.09.2024
Водитељка Драгана Катић више од две деценије је на јавној сцени, а о њеном приватном животу веома се мало зна у јавности. Ипак, једном приликом је у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" на "Блиц" телевизији… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 39 минутајош 1 повезана