Povezane vesti
Berlin odgovorio na Trampove kritike: Naš energetski sistem operativan sa 50 odsto obnovljivih izvora energije
Euronews 11.09.2024
Nemačko ministarstvo spoljnih poslova poručilo je danas bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu, koji je kritikovao energetsku politiku Berlina tokom predsedničke debate sa Kamalom Haris, da je nemački energetski sistem u potpunosti operativan sa više od… »
Berlin: naš energetski sistem operativan sa 50 odsto obnovljivih izvora energije
Politika 11.09.2024
BERLIN – Nemačko ministarstvo spoljnih poslova poručilo je danas bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu, koji je kritikovao energetsku politiku Berlina tokom predsedničke debate sa Kamalom Haris, da je nemački energetski sistem u potpunosti operativan sa… »
Vesti dana »

Danas hladnije i sa košavom, za vikend još malo svežije vreme
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 17 povezanih

Vučić u Njujorku razgovarao sa šeikom Abdulom bin Zajedom Saradnja Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata temelji se na poverenju i poštovanju
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih

"Počela sam da se gušim": Kaća Lazić otkrila sa čime se borila nekoliko sati pre nesreće: "Odustala sam"
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih

"Nato i EU su objavili rat Rusiji"! Šef diplomatije Lavrov tvrdi da "kolektivni Zapad" direktno učestvuje u sukobu u Ukrajini, oštre reči i na račun Izraela
Kurir pre 18 minutajoš 11 povezanih

Tramp tvrdi da neće dozvoliti Izraelu da anektira Zapadnu obalu; Vučić sa Netanjahuom u Njujorku
Danas pre 24 minutajoš 10 povezanih