Povezane vesti
"Imam 32 kopče, 2 operacije sam imala": Milica Pavlović o stravičnoj saobraćajki koju je doživela pre Zvezdi Granda…
Blic 11.09.2024
Poznata pevačica Milica Pavlović, koja retko govori o svom traumatičnom iskustvu, otvoreno je progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći iz 2010. godine u emisiji "Ceca Show". U sredu, 11. septembra, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris… »
"Bila sam zaljubljena u piksija": Ceca priznala da je gajila emocije prema proslavljenom fudbaleru, pa spomenula Bajagu…
Blic 11.09.2024
Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je u emisiji "Ceca Show" pričala o tome ko su bili najveći frajeri njenog tinejdžerskog doba. U sredu, 11. septembra, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 37 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 37 minutajoš 35 povezanih