Повезане вести

Вучић: ЕУ и земље чланице да се хитно супроставе самовољи Приштине

Вучић: ЕУ и земље чланице да се хитно супроставе самовољи Приштине

Политика 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан… »
Вучић разговарао са Жиофреом о Косову

Вучић разговарао са Жиофреом о Косову

Слободна Европа 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се 12. септембра са шефом Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануелом Жиофреом (Гиауфрет) и у разговору позвао земље чланице ЕУ да се "супротставе самовољи Приштине". "Позвао сам… »
Ђурић информисао Жиофреа о проблемима са којима се суочава српски народ на КиМ

Политика 12.09.2024
Министар спољних послова Србије Марко Ђурић састао се данас са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жиофреом, са којим је разговарао о европском путу Србије и актуелним дешавањима на Косову и Метохији. Шеф српске… »
Ђурић са Жиофреом о европском путу Србије и дешавањима на Косову

Ђурић са Жиофреом о европском путу Србије и дешавањима на Косову

Инсајдер 12.09.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић разговарао је данас са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жиофреом о европском путу Србије и актуелним дешавањима на Косову. Ђурић је казао да чланство у ЕУ остаје стратешко… »

Еуроневс 12.09.2024
Министар спољних послова Србије Марко Ђурић састао се данас са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жиофреом, са којим је разговарао о европском путу Србије и актуелним дешавањима на Косову и Метохији. Шеф српске… »
Ђурић са Жофреом о европском путу Србије и дешавањима на Косову

Ђурић са Жофреом о европском путу Србије и дешавањима на Косову

Нови магазин 12.09.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић разговарао је данас са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жофреом о европском путу Србије и актуелним дешавањима на Косову. Ђурић је казао да чланство у ЕУ остаје стратешко… »
Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно и конкретно супротстави самовољи Приштине

Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно и конкретно супротстави самовољи Приштине

Данас 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму да се састао са амбасадором ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом, са којим је разговарао и о ситуацији на Косову и Метохију. „Са амбасадором Жиофреом разговарао сам о… »
Председник Вучић разговарао Са Жиофреом: Позвао сам ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине

Председник Вучић разговарао Са Жиофреом: Позвао сам ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине

Курир 12.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић је са шефом Делегације ЕУ у Србији Емануелеом Жиофреом разговарао о ситуацији на Косову и Метохији. "Са амбасадором Жиофреом разговарао сам о односима Србије и ЕУ, као и о корацима… »
Вучић на састанку са Жиофреом позвао ЕУ да се "хитно супротстави самовољи Приштине"

Вучић на састанку са Жиофреом позвао ЕУ да се "хитно супротстави самовољи Приштине"

Глас Америке 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић је у разговору са шефом Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануелом Жиофреом позвао ЕУ и земље чланице да се "хитно и кроз конкретан ангажман супротставе самовољи Приштине, која угрожава… »
Вучић се састао са амбасадором ЕУ Жиофреом, разговорали и о Косову и Метохији

Вучић се састао са амбасадором ЕУ Жиофреом, разговорали и о Косову и Метохији

Данас 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму да се састао са амбасадором ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом, са којим је разговарао и о ситуацији на Косову и Метохију. „Са амбасадором Жиофреом разговарао сам о… »
Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно супротстави самовољи Приштине

Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно супротстави самовољи Приштине

Н1 Инфо 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је позвао Европску унију и државе њене чланице да се хитно и кроз конкретан ангажман супротставе самовољи Приштине, која угрожава безбедност српског народа и стабилност целог… »
Вучић: ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине

Еуроневс 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан… »

РТС 12.09.2024
Председник Александар Вучић позвао је у разговору са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелом Жиофреом, ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан ангажман супротставе самовољи Приштине, која угрожава безбедност… »
Вучић: Европска унија и земље чланице да се хитно супроставе самовољи Приштине

Вучић: Европска унија и земље чланице да се хитно супроставе самовољи Приштине

НИН 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан… »
Вучић се састао са Жиофреом: ЕУ да се хитно супростави самовољи Приштине

Вучић се састао са Жиофреом: ЕУ да се хитно супростави самовољи Приштине

Инсајдер 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у четвртак 12. септембра шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно… »
Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно супростави самовољи Приштине

Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно супростави самовољи Приштине

Нови магазин 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је позвао Европску унију и државе њене чланице да се хитно и кроз конкретан ангажман супротставе самовољи Приштине, која угрожава безбедност српског народа и стабилност целог… »

РТВ 12.09.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз… »
Вучић са Жиофреом: ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине

Вучић са Жиофреом: ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине

Блиц 12.09.2024
Вучиц́ саопштио Западу важну поруку

Вучиц́ саопштио Западу важну поруку

Спутник 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ примио је данас шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан… »
Вучић са Жиофреом: "Позвао сам ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине" ФОТО

Вучић са Жиофреом: "Позвао сам ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине" ФОТО

Б92 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа. "Са амбасадором Жиофреом @еусрбија разговарао сам о ситуацији на Косову и Метохији, односима Србије и ЕУ, као и о корацима које… »
Вучић данас на састанку са шефом делегације ЕУ у Србији Жиофреом

Блиц 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састаће се данас са шефом делегације Европске уније у Србији Емануелом Жиофреом, саопштила је Прес служба за сарадњу с медијима председника Републике. Почетак састанка у згради Генералног… »
Вучић данас с министром екологије и природних ресурса Азербејџана

Вучић данас с министром екологије и природних ресурса Азербејџана

Телеграф 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састаће се данас с министром екологије и природних ресурса Републике Азербејџан Мухтаром Бабајевим, саопштила је Прес служба председника Републике за сарадњу с медијима. Почетак састанка у… »

Телеграф 12.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састаће се данас са шефом делегације Европске уније у Србији Емануелом Жиофреом, саопштила је Прес служба за сарадњу с медијима председника Републике. Почетак састанка у згради… »

Вести дана »