Повезане вести
Вучић: ЕУ и земље чланице да се хитно супроставе самовољи Приштине
Политика 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан… »
Вучић разговарао са Жиофреом о Косову
Слободна Европа 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се 12. септембра са шефом Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануелом Жиофреом (Гиауфрет) и у разговору позвао земље чланице ЕУ да се "супротставе самовољи Приштине". "Позвао сам… »
Ђурић информисао Жиофреа о проблемима са којима се суочава српски народ на КиМ
Политика 12.09.2024
Министар спољних послова Србије Марко Ђурић састао се данас са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жиофреом, са којим је разговарао о европском путу Србије и актуелним дешавањима на Косову и Метохији. Шеф српске… »
Ђурић са Жиофреом о европском путу Србије и дешавањима на Косову
Инсајдер 12.09.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић разговарао је данас са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жиофреом о европском путу Србије и актуелним дешавањима на Косову. Ђурић је казао да чланство у ЕУ остаје стратешко… »
Ђурић информисао Жиофреа о проблемима са којима се суочава српски народ на КиМ
Еуроневс 12.09.2024
Министар спољних послова Србије Марко Ђурић састао се данас са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жиофреом, са којим је разговарао о европском путу Србије и актуелним дешавањима на Косову и Метохији. Шеф српске… »
Ђурић са Жофреом о европском путу Србије и дешавањима на Косову
Нови магазин 12.09.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић разговарао је данас са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жофреом о европском путу Србије и актуелним дешавањима на Косову. Ђурић је казао да чланство у ЕУ остаје стратешко… »
Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно и конкретно супротстави самовољи Приштине
Данас 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму да се састао са амбасадором ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом, са којим је разговарао и о ситуацији на Косову и Метохију. „Са амбасадором Жиофреом разговарао сам о… »
Председник Вучић разговарао Са Жиофреом: Позвао сам ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине
Курир 12.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић је са шефом Делегације ЕУ у Србији Емануелеом Жиофреом разговарао о ситуацији на Косову и Метохији. "Са амбасадором Жиофреом разговарао сам о односима Србије и ЕУ, као и о корацима… »
Вучић на састанку са Жиофреом позвао ЕУ да се "хитно супротстави самовољи Приштине"
Глас Америке 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић је у разговору са шефом Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануелом Жиофреом позвао ЕУ и земље чланице да се "хитно и кроз конкретан ангажман супротставе самовољи Приштине, која угрожава… »
Вучић се састао са амбасадором ЕУ Жиофреом, разговорали и о Косову и Метохији
Данас 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму да се састао са амбасадором ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом, са којим је разговарао и о ситуацији на Косову и Метохију. „Са амбасадором Жиофреом разговарао сам о… »
Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно супротстави самовољи Приштине
Н1 Инфо 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је позвао Европску унију и државе њене чланице да се хитно и кроз конкретан ангажман супротставе самовољи Приштине, која угрожава безбедност српског народа и стабилност целог… »
Вучић: ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине
Еуроневс 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан… »
РТС 12.09.2024
Председник Александар Вучић позвао је у разговору са шефом Делегације Европске уније у Србији Емануелом Жиофреом, ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан ангажман супротставе самовољи Приштине, која угрожава безбедност… »
Вучић: Европска унија и земље чланице да се хитно супроставе самовољи Приштине
НИН 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан… »
Вучић се састао са Жиофреом: ЕУ да се хитно супростави самовољи Приштине
Инсајдер 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у четвртак 12. септембра шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно… »
Вучић: Позвао сам ЕУ да се хитно супростави самовољи Приштине
Нови магазин 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је позвао Европску унију и државе њене чланице да се хитно и кроз конкретан ангажман супротставе самовољи Приштине, која угрожава безбедност српског народа и стабилност целог… »
РТВ 12.09.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз… »
Вучић са Жиофреом: ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине
Блиц 12.09.2024
Вучиц́ саопштио Западу важну поруку
Спутник 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ примио је данас шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа, са којим је разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и том приликом је позвао ЕУ и земље чланице да се хитно и кроз конкретан… »
Вучић са Жиофреом: "Позвао сам ЕУ и земље чланице да се хитно супротставе самовољи Приштине" ФОТО
Б92 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је шефа Делегације ЕУ у Србији Емануелеа Жиофреа. "Са амбасадором Жиофреом @еусрбија разговарао сам о ситуацији на Косову и Метохији, односима Србије и ЕУ, као и о корацима које… »
Вучић данас на састанку са шефом делегације ЕУ у Србији Жиофреом
Блиц 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састаће се данас са шефом делегације Европске уније у Србији Емануелом Жиофреом, саопштила је Прес служба за сарадњу с медијима председника Републике. Почетак састанка у згради Генералног… »
Вучић данас с министром екологије и природних ресурса Азербејџана
Телеграф 12.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састаће се данас с министром екологије и природних ресурса Републике Азербејџан Мухтаром Бабајевим, саопштила је Прес служба председника Републике за сарадњу с медијима. Почетак састанка у… »
Вучић данас на састанку са шефом делегације ЕУ у Србији Жиофреом
Телеграф 12.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састаће се данас са шефом делегације Европске уније у Србији Емануелом Жиофреом, саопштила је Прес служба за сарадњу с медијима председника Републике. Почетак састанка у згради… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 23 минутајош 32 повезане
Портпарол Европске комисије: Нема унапред одређених рокова за приступање Србије ЕУ, процес је заснован на заслугама
Недељник пре 38 минутајош 20 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 28 повезаних