Povezane vesti

Vučić: EU i zemlje članice da se hitno suprostave samovolji Prištine

Vučić: EU i zemlje članice da se hitno suprostave samovolji Prištine

Politika 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuelea Žiofrea, sa kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i tom prilikom je pozvao EU i zemlje članice da se hitno i kroz konkretan angažman suprotstave… »
Vučić razgovarao sa Žiofreom o Kosovu

Vučić razgovarao sa Žiofreom o Kosovu

Slobodna Evropa 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se 12. septembra sa šefom Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Emanuelom Žiofreom (Giaufret) i u razgovoru pozvao zemlje članice EU da se "suprotstave samovolji Prištine". "Pozvao sam EU i zemlje članice… »
Đurić informisao Žiofrea o problemima sa kojima se suočava srpski narod na KiM

Politika 12.09.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanueleom Žiofreom, sa kojim je razgovarao o evropskom putu Srbije i aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji. Šef srpske diplomatije je… »
Đurić sa Žiofreom o evropskom putu Srbije i dešavanjima na Kosovu

Đurić sa Žiofreom o evropskom putu Srbije i dešavanjima na Kosovu

Insajder 12.09.2024
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanueleom Žiofreom o evropskom putu Srbije i aktuelnim dešavanjima na Kosovu. Đurić je kazao da članstvo u EU ostaje strateško opredeljenje i… »
Đurić sa Žofreom o evropskom putu Srbije i dešavanjima na Kosovu

Đurić sa Žofreom o evropskom putu Srbije i dešavanjima na Kosovu

Novi magazin 12.09.2024
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanueleom Žofreom o evropskom putu Srbije i aktuelnim dešavanjima na Kosovu. Đurić je kazao da članstvo u EU ostaje strateško opredeljenje i… »

Euronews 12.09.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanueleom Žiofreom, sa kojim je razgovarao o evropskom putu Srbije i aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji. Šef srpske diplomatije je… »
Predsednik Vučić razgovarao Sa Žiofreom: Pozvao sam EU i zemlje članice da se hitno suprotstave samovolji Prištine

Predsednik Vučić razgovarao Sa Žiofreom: Pozvao sam EU i zemlje članice da se hitno suprotstave samovolji Prištine

Kurir 12.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanueleom Žiofreom razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji. "Sa ambasadorom Žiofreom razgovarao sam o odnosima Srbije i EU, kao i o koracima koje preduzimamo u cilju… »
Vučić: Pozvao sam EU da se hitno i konkretno suprotstavi samovolji Prištine

Vučić: Pozvao sam EU da se hitno i konkretno suprotstavi samovolji Prištine

Danas 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da se sastao sa ambasadorom EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom, sa kojim je razgovarao i o situaciji na Kosovu i Metohiju. „Sa ambasadorom Žiofreom razgovarao sam o situaciji na Kosovu i… »
Vučić na sastanku sa Žiofreom pozvao EU da se "hitno suprotstavi samovolji Prištine"

Vučić na sastanku sa Žiofreom pozvao EU da se "hitno suprotstavi samovolji Prištine"

Glas Amerike 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru sa šefom Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Emanuelom Žiofreom pozvao EU i zemlje članice da se "hitno i kroz konkretan angažman suprotstave samovolji Prištine, koja ugrožava bezbednost… »
Vučić se sastao sa ambasadorom EU Žiofreom, razgovorali i o Kosovu i Metohiji

Vučić se sastao sa ambasadorom EU Žiofreom, razgovorali i o Kosovu i Metohiji

Danas 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da se sastao sa ambasadorom EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom, sa kojim je razgovarao i o situaciji na Kosovu i Metohiju. „Sa ambasadorom Žiofreom razgovarao sam o situaciji na Kosovu i… »
Vučić: EU i zemlje članice da se hitno suprotstave samovolji Prištine

Euronews 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuelea Žiofrea, sa kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i tom prilikom je pozvao EU i zemlje članice da se hitno i kroz konkretan angažman suprotstave… »
Vučić: Pozvao sam EU da se hitno suprotstavi samovolji Prištine

Vučić: Pozvao sam EU da se hitno suprotstavi samovolji Prištine

N1 Info 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pozvao Evropsku uniju i države njene članice da se hitno i kroz konkretan angažman suprotstave samovolji Prištine, koja ugrožava bezbednost srpskog naroda i stabilnost celog regiona. Vučić je na… »

RTS 12.09.2024
Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je u razgovoru sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, EU i zemlje članice da se hitno i kroz konkretan angažman suprotstave samovolji Prištine, koja ugrožava bezbednost srpskog naroda i… »
Vučić: Evropska unija i zemlje članice da se hitno suprostave samovolji Prištine

Vučić: Evropska unija i zemlje članice da se hitno suprostave samovolji Prištine

NIN 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuelea Žiofrea, sa kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i tom prilikom je pozvao EU i zemlje članice da se hitno i kroz konkretan angažman suprotstave… »
Vučić se sastao sa Žiofreom: EU da se hitno suprostavi samovolji Prištine

Vučić se sastao sa Žiofreom: EU da se hitno suprostavi samovolji Prištine

Insajder 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u četvrtak 12. septembra šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuelea Žiofrea, sa kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i tom prilikom je pozvao EU i zemlje članice da se hitno i kroz konkretan… »
Vučić: Pozvao sam EU da se hitno suprostavi samovolji Prištine

Vučić: Pozvao sam EU da se hitno suprostavi samovolji Prištine

Novi magazin 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pozvao Evropsku uniju i države njene članice da se hitno i kroz konkretan angažman suprotstave samovolji Prištine, koja ugrožava bezbednost srpskog naroda i stabilnost celog regiona. Vučić je na… »

RTV 12.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuelea Žiofrea, sa kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i tom prilikom je pozvao EU i zemlje članice da se hitno i kroz konkretan angažman… »
Vučić sa Žiofreom: EU i zemlje članice da se hitno suprotstave samovolji Prištine

Vučić sa Žiofreom: EU i zemlje članice da se hitno suprotstave samovolji Prištine

Blic 12.09.2024
Vučić saopštio Zapadu važnu poruku

Vučić saopštio Zapadu važnu poruku

Sputnik 12.09.2024
Vučić sa Žiofreom: "Pozvao sam EU i zemlje članice da se hitno suprotstave samovolji Prištine" FOTO

Vučić sa Žiofreom: "Pozvao sam EU i zemlje članice da se hitno suprotstave samovolji Prištine" FOTO

B92 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuelea Žiofrea. "Sa ambasadorom Žiofreom @eusrbija razgovarao sam o situaciji na Kosovu i Metohiji, odnosima Srbije i EU, kao i o koracima koje preduzimamo u cilju napretka… »
Vučić danas na sastanku sa šefom delegacije EU u Srbiji Žiofreom

Blic 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, saopštila je Pres služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Početak sastanka u zgradi Generalnog sekretarijata… »

Telegraf 12.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, saopštila je Pres služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Početak sastanka u zgradi Generalnog… »
Vučić danas s ministrom ekologije i prirodnih resursa Azerbejdžana

Vučić danas s ministrom ekologije i prirodnih resursa Azerbejdžana

Telegraf 12.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas s ministrom ekologije i prirodnih resursa Republike Azerbejdžan Muhtarom Babajevim, saopštila je Pres služba predsednika Republike za saradnju s medijima. Početak sastanka u zgradi Generalnog… »

Vesti dana »