Povezane vesti

Rada Manojlović otvoreno o ljubavi, izdaji i greškama: Sve što sam mogla, pogrešila sam!

Rada Manojlović otvoreno o ljubavi, izdaji i greškama: Sve što sam mogla, pogrešila sam!

Svet plus 12.09.2024
Rada Manojlović se iskreno osvrnula na životne izazove, priznajući da je tokom karijere donosila pogrešne odluke i da su je saradnici finansijski potkradali. U emotivnom intervjuu, otkriva detalje o svojoj ljubavi, stihovima nove pesme i želji da se… »
Rada Manojlović bi se udala, ali nema kad: „Jedino da mi sestra ubode neki termin između nastupa“

Rada Manojlović bi se udala, ali nema kad: „Jedino da mi sestra ubode neki termin između nastupa“

Nova 12.09.2024
: Rada Manojlović nedavno je izdala novi albuma, te za domaće medije progovorila o mnogim temama. Jedan stih njene nove pesme sa albuma Rade Manojlović glasi: „Nisam drogirana da se druzim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim”, a Rada… »
"Suđeno mi je da grabuljam i riljam" Rada Manojlović bi glavom lupala od zid, od svadbe nema ništa

"Suđeno mi je da grabuljam i riljam" Rada Manojlović bi glavom lupala od zid, od svadbe nema ništa

Kurir 12.09.2024
Pevačica Rada Manojlović otvorila je dušu i govorila o potkradanju, ljubavi, ali i lošim odlukama koje je donosila kroz život. Jedan stih njene nove pesme glasi: „Nisam drogirana da se druzim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim”, a… »
"Suđeno mi je da grabuljam i riljam": Rada prevarena i očajna, od svadbe nema ništa: "Glavom bih lupala o zid"

"Suđeno mi je da grabuljam i riljam": Rada prevarena i očajna, od svadbe nema ništa: "Glavom bih lupala o zid"

Blic 11.09.2024
Pevačica Rada Manojlović otvorila je dušu i za ekipu emisije „Scena“ govorila o potkradanju, ljubavi, ali i lošim odlukama koje je donosila kroz život. Jedan stih njene nove pesme glasi: „Nisam drogirana da se druzim s bivšim, pre ću s tvojom… »

Vesti dana »