Povezane vesti
Rada Manojlović otvoreno o ljubavi, izdaji i greškama: Sve što sam mogla, pogrešila sam!
Svet plus 12.09.2024
Rada Manojlović se iskreno osvrnula na životne izazove, priznajući da je tokom karijere donosila pogrešne odluke i da su je saradnici finansijski potkradali. U emotivnom intervjuu, otkriva detalje o svojoj ljubavi, stihovima nove pesme i želji da se… »
Rada Manojlović bi se udala, ali nema kad: „Jedino da mi sestra ubode neki termin između nastupa“
Nova 12.09.2024
: Rada Manojlović nedavno je izdala novi albuma, te za domaće medije progovorila o mnogim temama. Jedan stih njene nove pesme sa albuma Rade Manojlović glasi: „Nisam drogirana da se druzim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim”, a Rada… »
"Suđeno mi je da grabuljam i riljam" Rada Manojlović bi glavom lupala od zid, od svadbe nema ništa
Kurir 12.09.2024
Pevačica Rada Manojlović otvorila je dušu i govorila o potkradanju, ljubavi, ali i lošim odlukama koje je donosila kroz život. Jedan stih njene nove pesme glasi: „Nisam drogirana da se druzim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim”, a… »
"Suđeno mi je da grabuljam i riljam": Rada prevarena i očajna, od svadbe nema ništa: "Glavom bih lupala o zid"
Blic 11.09.2024
Pevačica Rada Manojlović otvorila je dušu i za ekipu emisije „Scena“ govorila o potkradanju, ljubavi, ali i lošim odlukama koje je donosila kroz život. Jedan stih njene nove pesme glasi: „Nisam drogirana da se druzim s bivšim, pre ću s tvojom… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Na današnji dan: Pao Berlinski zid, umro Nikola Simić, Kasparov postao najmlađi svetski prvak u šahu
Radio 021 pre 14 minutajoš 1 povezana