Повезане вести

Рада Манојловић би се удала, али нема кад: „Једино да ми сестра убоде неки термин између наступа“

Рада Манојловић би се удала, али нема кад: „Једино да ми сестра убоде неки термин између наступа“

Нова 12.09.2024
: Рада Манојловић недавно је издала нови албума, те за домаће медије проговорила о многим темама. Један стих њене нове песме са албума Раде Манојловић гласи: „Нисам дрогирана да се друзим с бившим, пре ћу с твојом рибом да се… »
"Суђено ми је да грабуљам и риљам" Рада Манојловић би главом лупала од зид, од свадбе нема ништа

"Суђено ми је да грабуљам и риљам" Рада Манојловић би главом лупала од зид, од свадбе нема ништа

Курир 12.09.2024
Певачица Рада Манојловић отворила је душу и говорила о поткрадању, љубави, али и лошим одлукама које је доносила кроз живот. Један стих њене нове песме гласи: „Нисам дрогирана да се друзим с бившим, пре ћу с твојом рибом да се… »
"Суђено ми је да грабуљам и риљам": Рада преварена и очајна, од свадбе нема ништа: "Главом бих лупала о зид"

"Суђено ми је да грабуљам и риљам": Рада преварена и очајна, од свадбе нема ништа: "Главом бих лупала о зид"

Блиц 11.09.2024
Певачица Рада Манојловић отворила је душу и за екипу емисије „Сцена“ говорила о поткрадању, љубави, али и лошим одлукама које је доносила кроз живот. Један стих њене нове песме гласи: „Нисам дрогирана да се друзим с бившим… »

Вести дана »