Povezane vesti
Haris naterala Trampa da se brani i izložila sve njegove slabosti
Novi magazin 12.09.2024
"Donald Tramp je imao katastrofalan nastup, iznenadilo me je koliko je bio nedisciplinovan i kako se upecao na sve mamce Kamale Haris. Gotovo je sam sebe upropastio nekim odgovorima koje je dao. Mislim ni da Kamala nije uradila neki veliki posao iznoseći… »
Profesor Riher: Haris nije mnogo rekla o svojim ciljevima, ali je izložila sve slabosti Trampa
N1 Info 12.09.2024
"Donald Tramp je imao katastrofalan nastup, iznenadilo me je koliko je bio nedisciplinovan i kako se upecao na sve mamce Kamale Haris. Gotovo je sam sebe upropastio nekim odgovorima koje je dao. Mislim ni da Kamala nije uradila neki veliki posao iznoseći… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Nije Dačićev posao da sedi ovde i objašnjava situaciju s Veselinom Milićem": Sraman odgovor Snežane Paunović na zahtev opozicije
Nova pre 50 minutajoš 28 povezanih
(Foto/video) Obrušio se deo mosta na granici između BiH i Hrvatske, prelaz Gradiška zatvoren
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 31 povezana
Do kraja maja još jedno zahlađenje! Meteorolog Ristić objavio novu prognozu i neće vam se dopasti: "Lepo vreme nije ni na vidiku"
Blic pre 46 minutajoš 32 povezane
FT: Si Đinping rekao da bi Putin mogao da zažali zbog invazije na Ukrajinu
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih
Uhapšen sin preminulog osnivača modne kuće Mango zbog navodne umešanosti u očevu smrt
Beta pre 16 minutajoš 13 povezanih