Povezane vesti
Haris naterala Trampa da se brani i izložila sve njegove slabosti
Novi magazin 12.09.2024
"Donald Tramp je imao katastrofalan nastup, iznenadilo me je koliko je bio nedisciplinovan i kako se upecao na sve mamce Kamale Haris. Gotovo je sam sebe upropastio nekim odgovorima koje je dao. Mislim ni da Kamala nije uradila neki veliki posao iznoseći… »
Profesor Riher: Haris nije mnogo rekla o svojim ciljevima, ali je izložila sve slabosti Trampa
N1 Info 12.09.2024
"Donald Tramp je imao katastrofalan nastup, iznenadilo me je koliko je bio nedisciplinovan i kako se upecao na sve mamce Kamale Haris. Gotovo je sam sebe upropastio nekim odgovorima koje je dao. Mislim ni da Kamala nije uradila neki veliki posao iznoseći… »
Vesti dana »

Srbija centar: Policija je nezakonito upotrebila zvučni top, teroristički akt države prema sopstvenom narodu
Glas Šumadije pre 5 satijoš 8 povezanih

Protest završen bez najave sledećeg: Koji je plan studenata posle njihovog najmasovnijeg protesta: "Svi su zadovoljni masovnošću, ali šta dalje?"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

U izraelskim udarima na Gazu 11 poginulih; Hamas: Strašan masakr podriva primirje
RTS pre 18 minutajoš 3 povezane