Povezane vesti
„Ostao sam u pritvoru, ništa se nije promenilo“: Andrej Gnjot za Danas nakon što je ukinuta odluka o njegovom izručenju
Danas 12.09.2024
„Ostao sam u pritvoru, bez posla, bez sredstava za život, bez medicinske nege. Ništa se nije promenilo“, ističe za Danas beloruski aktivista, reditelj i novinar Andrej Gnjot nakon što je Apelacioni sud ukinuo dluku Višeg suda o njegovom izručenju… »
Pismo javnosti i kolegama iz Radara: Nije gotovo
Radar 12.09.2024
Još nisam izručen, ali poslali su slučaj na doradu kako bi bilo dovoljno osnova za izručenje. A ja sedim pritvoren poput kriminalca, i za to još moram da plaćam. Za to vreme Belorusija može da izmisli još krivičnih optužbi na moj račun. Dragi prijatelji… »
„Sudski proces protiv Andreja Gnjota mogao bi da traje u nedogled“: Advokat beloruskog aktiviste za Danas
Danas 12.09.2024
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je juče rešenje prvostepenog suda za ekstradiciju beloruskog aktiviste Andreja Gnjota. Odluka o ukidanju rešenja objavljena je na sajtu Apelacionog suda i njome se ukida rešenje prvostepenog suda o ekstradiciji Andreja… »
Gnjot za NIN o odluci Apelacionog suda: Formalno kompromisno rešenje koje odgovara svima, osim meni
NIN 12.09.2024
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je odluku Višeg suda o izručenju aktiviste Andreja Gnjota Belorusiji, i vratio slučaj na ponovno odlučivanje, ali, Gnjot kaže za NIN da mu ta odluka ne garantuje slobodu. Podseća da se njegov status zatvorenika i dalje… »
Andrej Gnjot: Drže me kao zatvorenika, mogu da izađem samo sat dnevno
N1 Info 12.09.2024
Odluka da me trenutno ne izruče Belorusiji mi ne garantuje slobodu - i dalje sam u kućnom pritvoru, a nisam kriv, izjavio je FoNetu beloruski aktivista Andrej Gnjot, nakon što je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo odluku Višeg suda o njegovom izručenju… »
„Moj status zatvorenika se nije promenio“: Andrej Gnjot o odluci Apelacionog suda u Beogradu da ga trenutno ne izruče…
Danas 12.09.2024
Odluka da me trenutno ne izruče Belorusiji mi ne garantuje slobodu – i dalje sam u kućnom pritvoru, a nisam kriv, izjavio je FoNetu beloruski aktivista Andrej Gnjot, nakon što je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo odluku Višeg suda o njegovom izručenju… »
Ukinuto rešenje o izručenju
RTV 12.09.2024
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo prvostepeno rešenje Višeg suda kojim je utvrđena ispunjenost zakonskih pretpostavki za izručenje Belorusiji aktiviste Andrej Gnjota i predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, objavljeno je na… »
Apelacioni sud ponovo ukinuo odluku o izručenju Belorusiji aktiviste i reditelja Andreja Gnjota
Danas 11.09.2024
Apelacioni sud je ukinuo odluku o izručenju reditelja i aktiviste Andreja Gnjota Belorusiji i vratio slučaj na ponovno odlučivanje Višem sudu u Beogradu, saopšteno je iz ove institucije. Ovo je treći put da je sud vratio odluku na ponovno odlučivanje… »
Vesti dana »
Poslanici opozicije raspravljali o odgovornosti ministra Dačića u slučaju "Senjak": Umesto depeše, bolje da je napisao ostavku
N1 Info pre 59 minutajoš 29 povezanih
Obrušio se deo betonske konstrukcije na graničnom prelazu Gradiška, zašto se ne otvara novi prelaz
RTS pre 34 minutajoš 33 povezane
Kina balansira između u SAD-a i Rusije: Posle Trampa, u Peking stiže i Putin
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane
Lajović poražen u prvom kolu kvalifikacija za Rolan Garos
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih