Повезане вести
„Остао сам у притвору, ништа се није променило“: Андреј Гњот за Данас након што је укинута одлука о његовом изручењу
Данас 12.09.2024
„Остао сам у притвору, без посла, без средстава за живот, без медицинске неге. Ништа се није променило“, истиче за Данас белоруски активиста, редитељ и новинар Андреј Гњот након што је Апелациони суд укинуо длуку Вишег суда о… »
Писмо јавности и колегама из Радара: Није готово
Радар 12.09.2024
Још нисам изручен, али послали су случај на дораду како би било довољно основа за изручење. А ја седим притворен попут криминалца, и за то још морам да плаћам. За то време Белорусија може да измисли још кривичних оптужби на мој… »
„Судски процес против Андреја Гњота могао би да траје у недоглед“: Адвокат белоруског активисте за Данас
Данас 12.09.2024
Апелациони суд у Београду укинуо је јуче решење првостепеног суда за екстрадицију белоруског активисте Андреја Гњота. Одлука о укидању решења објављена је на сајту Апелационог суда и њоме се укида решење првостепеног суда… »
Гњот за НИН о одлуци Апелационог суда: Формално компромисно решење које одговара свима, осим мени
НИН 12.09.2024
Апелациони суд у Београду укинуо је одлуку Вишег суда о изручењу активисте Андреја Гњота Белорусији, и вратио случај на поновно одлучивање, али, Гњот каже за НИН да му та одлука не гарантује слободу. Подсећа да се његов… »
Андреј Гњот: Држе ме као затвореника, могу да изађем само сат дневно
Н1 Инфо 12.09.2024
Одлука да ме тренутно не изруче Белорусији ми не гарантује слободу - и даље сам у кућном притвору, а нисам крив, изјавио је ФоНету белоруски активиста Андреј Гњот, након што је Апелациони суд у Београду укинуо одлуку Вишег суда… »
„Мој статус затвореника се није променио“: Андреј Гњот о одлуци Апелационог суда у Београду да га тренутно не изруче…
Данас 12.09.2024
Одлука да ме тренутно не изруче Белорусији ми не гарантује слободу – и даље сам у кућном притвору, а нисам крив, изјавио је ФоНету белоруски активиста Андреј Гњот, након што је Апелациони суд у Београду укинуо одлуку Вишег суда… »
Укинуто решење о изручењу
РТВ 12.09.2024
БЕОГРАД - Апелациони суд у Београду укинуо првостепено решење Вишег суда којим је утврђена испуњеност законских претпоставки за изручење Белорусији активисте Андреј Гњота и предмет вратио првостепеном суду на поновно… »
Апелациони суд поново укинуо одлуку о изручењу Белорусији активисте и редитеља Андреја Гњота
BBC News 12.09.2024
Апелациони суд је по трећи пут вратио случај Вишем суду у Београду на поновно одлучивање. Апелациони суд је укинуо одлуку о изручењу редитеља и активисте Андреја Гњота Белорусији и вратио случај на поновно одлучивање Вишем… »
Апелациони суд поново укинуо одлуку о изручењу Белорусији активисте и редитеља Андреја Гњота
Данас 11.09.2024
Апелациони суд је укинуо одлуку о изручењу редитеља и активисте Андреја Гњота Белорусији и вратио случај на поновно одлучивање Вишем суду у Београду, саопштено је из ове институције. Ово је трећи пут да је суд вратио одлуку… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Ово је ствар људскости. Ноћи су тешке и хладне, али издржаћемо“: Нишки студенти спавају у шатору испред Скупштине, подршку Дијани Хрки пружа и велики број средњошколаца
Нова пре 12 минутајош 47 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији и глобалне промене на тржишту нафте
Наслови.аи пре 48 минутајош 44 повезане
Синер и алкараз морају да нас поштују, више ме ренкинг не занима: Новак прешао игрицу, сад иде да навија за Паритзан!
Хот спорт пре 2 минутајош 50 повезаних