Povezane vesti
“Pisaću ti ja još!” Ostavljena anonimna poruka na grobu Bore Čorbe, upućene mu potresne reči
Vesti online 12.09.2024
Roker i frontmen kultnog benda “Riblja čorba”, Borisav Bora Đorđević, preminuo je 4. septembra u 71. godini života. Njegov sprovod održan je prošle subote, a sahranjen je u posebnoj aleji na Gradskom groblju u Čačku. Nekoliko dana nakon… »
"Pisaću ti ja još" emotivna poruka osvanula na grobu Bore Čorbe: Misteriozna osoba napisala stihove za legendarnog rokera
Blic 12.09.2024
Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je 4. septembra u 71. godini u Kliničko-bolničkom centru u Sloveniji. On je sahranjen u rodnom Čačku, što mu je bila i poslednja želja, koju je napisao u jednoj od pesama za album "Ljubav i smrt". Njega su… »
"Pisaću ti ja još..." Nepoznata osoba na grobu Bore Čorbe ostavila dve poruke od kojih su svi zanemeli: Reči kidaju dušu
Kurir 12.09.2024
U upravi Gradskog groblja kažu da Borin grob fanovi posećuju svakodnevno. Sveže bukete cveća i sveće koje dogorevaju zatekli smo i juče. Na grobu pored krsta su novi predmeti. Šaka svežih, zrelih šljiva, otvorene i nepopijene limenke piva… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 41 minutajoš 13 povezanih

Najnovije upozorenje RHMZ! Očekuju se velike padavine, meteoalarmi popaljeni u celoj zemlji: Vodostaji u porastu, ovi delovi Srbije da budu na oprezu!
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane