Повезане вести
“Писаћу ти ја још!” Остављена анонимна порука на гробу Боре Чорбе, упућене му потресне речи
Вести онлине 12.09.2024
Рокер и фронтмен култног бенда “Рибља чорба”, Борисав Бора Ђорђевић, преминуо је 4. септембра у 71. години живота. Његов спровод одржан је прошле суботе, а сахрањен је у посебној алеји на Градском гробљу у Чачку. Неколико… »
"Писаћу ти ја још" емотивна порука осванула на гробу Боре Чорбе: Мистериозна особа написала стихове за легендарног рокера
Блиц 12.09.2024
Легендарни рокер Бора Ђорђевић преминуо је 4. септембра у 71. години у Клиничко-болничком центру у Словенији. Он је сахрањен у родном Чачку, што му је била и последња жеља, коју је написао у једној од песама за албум "Љубав и… »
"Писаћу ти ја још..." Непозната особа на гробу Боре Чорбе оставила две поруке од којих су сви занемели: Речи кидају душу
Курир 12.09.2024
У управи Градског гробља кажу да Борин гроб фанови посећују свакодневно. Свеже букете цвећа и свеће које догоревају затекли смо и јуче. На гробу поред крста су нови предмети. Шака свежих, зрелих шљива, отворене и непопијене… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних

Комеморација поводом смрти генерала Павковића данас у Дому Војске Србије
РТВ пре 30 минутајош 1 повезана

Сталне чланице Савета безбедности УН различито о стању на Косову, односима Београда и Приштине и мисији УНМИК
Данас пре 8 сатијош 4 повезане

Хамас: "Потврдили смо Турској посвећеност прекиду ватре упркос кршењу"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана