Povezane vesti

“Pisaću ti ja još!” Ostavljena anonimna poruka na grobu Bore Čorbe, upućene mu potresne reči

“Pisaću ti ja još!” Ostavljena anonimna poruka na grobu Bore Čorbe, upućene mu potresne reči

Vesti online 12.09.2024
Roker i frontmen kultnog benda “Riblja čorba”, Borisav Bora Đorđević, preminuo je 4. septembra u 71. godini života. Njegov sprovod održan je prošle subote, a sahranjen je u posebnoj aleji na Gradskom groblju u Čačku. Nekoliko dana nakon… »
"Pisaću ti ja još" emotivna poruka osvanula na grobu Bore Čorbe: Misteriozna osoba napisala stihove za legendarnog rokera

"Pisaću ti ja još" emotivna poruka osvanula na grobu Bore Čorbe: Misteriozna osoba napisala stihove za legendarnog rokera

Blic 12.09.2024
Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je 4. septembra u 71. godini u Kliničko-bolničkom centru u Sloveniji. On je sahranjen u rodnom Čačku, što mu je bila i poslednja želja, koju je napisao u jednoj od pesama za album "Ljubav i smrt". Njega su… »
"Pisaću ti ja još..." Nepoznata osoba na grobu Bore Čorbe ostavila dve poruke od kojih su svi zanemeli: Reči kidaju dušu

"Pisaću ti ja još..." Nepoznata osoba na grobu Bore Čorbe ostavila dve poruke od kojih su svi zanemeli: Reči kidaju dušu

Kurir 12.09.2024
U upravi Gradskog groblja kažu da Borin grob fanovi posećuju svakodnevno. Sveže bukete cveća i sveće koje dogorevaju zatekli smo i juče. Na grobu pored krsta su novi predmeti. Šaka svežih, zrelih šljiva, otvorene i nepopijene limenke piva… »

Vesti dana »