Povezane vesti
“Pisaću ti ja još!” Ostavljena anonimna poruka na grobu Bore Čorbe, upućene mu potresne reči
Vesti online 12.09.2024
Roker i frontmen kultnog benda “Riblja čorba”, Borisav Bora Đorđević, preminuo je 4. septembra u 71. godini života. Njegov sprovod održan je prošle subote, a sahranjen je u posebnoj aleji na Gradskom groblju u Čačku. Nekoliko dana nakon… »
"Pisaću ti ja još" emotivna poruka osvanula na grobu Bore Čorbe: Misteriozna osoba napisala stihove za legendarnog rokera
Blic 12.09.2024
Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je 4. septembra u 71. godini u Kliničko-bolničkom centru u Sloveniji. On je sahranjen u rodnom Čačku, što mu je bila i poslednja želja, koju je napisao u jednoj od pesama za album "Ljubav i smrt". Njega su… »
"Pisaću ti ja još..." Nepoznata osoba na grobu Bore Čorbe ostavila dve poruke od kojih su svi zanemeli: Reči kidaju dušu
Kurir 12.09.2024
U upravi Gradskog groblja kažu da Borin grob fanovi posećuju svakodnevno. Sveže bukete cveća i sveće koje dogorevaju zatekli smo i juče. Na grobu pored krsta su novi predmeti. Šaka svežih, zrelih šljiva, otvorene i nepopijene limenke piva… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Na današnji dan: Pao Berlinski zid, umro Nikola Simić, Kasparov postao najmlađi svetski prvak u šahu
Radio 021 pre 31 minutajoš 1 povezana