Повезане вести

“Писаћу ти ја још!” Остављена анонимна порука на гробу Боре Чорбе, упућене му потресне речи

“Писаћу ти ја још!” Остављена анонимна порука на гробу Боре Чорбе, упућене му потресне речи

Вести онлине 12.09.2024
Рокер и фронтмен култног бенда “Рибља чорба”, Борисав Бора Ђорђевић, преминуо је 4. септембра у 71. години живота. Његов спровод одржан је прошле суботе, а сахрањен је у посебној алеји на Градском гробљу у Чачку. Неколико… »
"Писаћу ти ја још" емотивна порука осванула на гробу Боре Чорбе: Мистериозна особа написала стихове за легендарног рокера

"Писаћу ти ја још" емотивна порука осванула на гробу Боре Чорбе: Мистериозна особа написала стихове за легендарног рокера

Блиц 12.09.2024
Легендарни рокер Бора Ђорђевић преминуо је 4. септембра у 71. години у Клиничко-болничком центру у Словенији. Он је сахрањен у родном Чачку, што му је била и последња жеља, коју је написао у једној од песама за албум "Љубав и… »
"Писаћу ти ја још..." Непозната особа на гробу Боре Чорбе оставила две поруке од којих су сви занемели: Речи кидају душу

"Писаћу ти ја још..." Непозната особа на гробу Боре Чорбе оставила две поруке од којих су сви занемели: Речи кидају душу

Курир 12.09.2024
У управи Градског гробља кажу да Борин гроб фанови посећују свакодневно. Свеже букете цвећа и свеће које догоревају затекли смо и јуче. На гробу поред крста су нови предмети. Шака свежих, зрелих шљива, отворене и непопијене… »

Вести дана »