Povezane vesti
Teniseri Nemačke bolji od Čilea u Dejvis kupu
B92 12.09.2024
Dejvis kup reprezentacija Nemačke pobedila je selekciju Čilea rezultatom 3:0 u meču drugog kola grupe C Dejvis kupa, koji se igra u Žuhaiju. Nemac Maksimilijan Marterer je pobedio Čileanca Tomasa Bariosa Veru 6:1, 6:3, dok je Janik Hanfman bio bolji… »
Nemačka pobedila Čile u Dejvis kupu i zasela na vrh
Sportski žurnal 12.09.2024
U drugom meču kola sastaće se SAD i Slovačka. Muška teniska reprezentacija Nemačke pobedila je Čile 3:0 u meču drugog kola C grupe Dejvis kupa u Žuhaiju. Maksimilijan Marterer je pobedio Tomasa Bariosa Veru 6:1, 6:3, dok je Janik Hanfman bio bolji… »
Auh, šta uradi Karlos Alkaraz (VIDEO)
Sport klub 12.09.2024
Posle kraha na US openu, Karlos Alkaraz vratio se na teren u Dejvis kupu. Mučio se sa Tomašom Mahačem, izgubio prvi set u taj brejku, drugi dobio sa 6:1, pre nego što je Čeh predao početkom trećeg. Karlitos je doneo publici i jedan od tipično… »
DK: Alkaraz neubedljivo počeo, pa doprineo pobedi Španije
Sport klub 12.09.2024
Selekcija Španije je sa 3-0 savladala Češku u meču prvog kola B grupe Dejvis kupa u Malagi, a u pobedi je – doduše ne tako ubedljivo u singlu – učestvovao i Karlos Alkaraz. Alkaraz je izgubio prvi set od Tomaša Mahača sa 7:6 (7-3), drugi je… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 47 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 47 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane