Povezane vesti
DK: Kanada i Australija silovite, Holandija bolja od Brazila
Sport klub 12.09.2024
Reprezentacija Kanade je, prema očekivanjima, zabeležila maksimalnu pobedu od 3:0 protiv Finske koja joj je bila dovoljna za plasman u narednu fazu Dejvis Kupa. Denis Šapovalov je u prvom meču savladao 703. igrača sveta, Era Vasu rezultatom 2:0 (7:6… »
Dejvis kup: Nemačka potukla i Čile, naredna faza osigurana
Sport klub 12.09.2024
Dejvis kup reprezentacija Nemačke plasirala se u narednu fazu pobedom protiv Čilea sa maksimalnih 3:0. Nemci su u prvom meču savladali Slovačku identičnim rezultatom, pa im sada preostaje samo duel sa reprezentacijom SAD. Ponovo su Janik Hanfman i… »
Alkaraz doneo pobedu Španiji protiv Češke, sledi Francuska
Sportske.net 12.09.2024
Čeh Tomaš Mahač predao je meč Karlosu Alkarazu kod rezultata 1:1 u setovima. Tako je Alkaraz doneo je pobedu Španiji u meču prvog kola grupe B Dejvis Kupa. U prvom setu oba tenisera stigla su do brejka, pa je na kraju taj-brejk odlučio pobednika… »
Kako je lečio tugu? Karlos Alkaraz išao na "reset", pa postavio sebi novi cilj
Večernje novosti 12.09.2024
Posle kraha na Ju-Es openu, Karlos Alkaraz vratio se na teren u Dejvis kupu. Foto: Profimedia Osvajač Vimbldona se mučio sa Tomašom Mahačem, izgubio prvi set u taj brejku, drugi dobio sa 6:1, pre nego što je Čeh predao početkom trećeg. Definitivno… »
U čemu je Alkaraz utolio tugu posle šokantnog poraza?
Sportske.net 12.09.2024
Karijera Karlosa Alakraza je u periodu punom potresa i nestabilnosti. Posle olimpijskog srebra je senzacionalno eliminisan na US openu u drugom kolu. Trenutno se vraća u formu kroz učešće na Dejvis kupu za Španiju. "Posle US opena, želeo sam da… »
Alkaraz: Posle US opena, radio sam šta sam želeo
Sport klub 12.09.2024
Drugi teniser sveta Karlos Alkaraz kaže da mu je bio potreban odmor posle rane eliminacije na US openu. U Njujorku je već u drugoj rundi ispao od Botika van de Zandshulpa u tri seta. „Posle US opena, želeo sam da radim šta želim. Bio sam… »
Alkaras: "Nije mi bilo prijatno"
B92 12.09.2024
Španski teniser Karlos Alkaras kaže da mu nije bilo svejedno u duelu sa Tomašom Mahačom u Dejvis kupu. Alkaras je prvi set izgubio u taj-brejk, da bi Čehu odgovorio u drugom periodu sa 6:1. Mahač je potom predao zbog povrede. "Bilo mi je potrebno… »
Vesti dana »
Formiranje nove administracije Bele kuće: Tramp imenovao kongresmena Majka Volca za savetnika za nacionalnu bezbednost
Euronews pre 51 minutajoš 25 povezanih
Novi Sad: Jednočasovni skup podrške uhapšenim tokom nedavnih protesta
Beta pre 3 satajoš 24 povezane