Povezane vesti

Vidić: Neregularnosti postoje decenijama, ali o tome se ćuti

Vidić: Neregularnosti postoje decenijama, ali o tome se ćuti

Sport klub 12.09.2024
Nemanja Vidić, bez dlake na jeziku, o nameštanjima u srpskom fudbalu i još mnogim drugim stvarima u velikom intervjuu za Radar. Prošle nedelje Sport klub je objavio transkript razgovora, u kome predsednik fudbalskog kluba pokušava da nagovori trenera… »
Nemanja Vidić o stanju u Partizanu: „Žao mi je da vidim kako pate“

Nemanja Vidić o stanju u Partizanu: „Žao mi je da vidim kako pate“

Nova 12.09.2024
: Nemanja Vidić, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i legendarni štoper Mančester junajteda, napustio je Skupštinu fudbalskog saveza Srbije, a otkrio je šta se krilo iza te odluke, dok se dotakao i stanja u Partizanu. Vidić je u intervjuu za… »
Nemanja Vidić besan: „Četiri nameštene utakmice, a oni neće da pričaju o tome – Iskreno sam zabrinut!“ (video)

Nemanja Vidić besan: „Četiri nameštene utakmice, a oni neće da pričaju o tome – Iskreno sam zabrinut!“ (video)

Hot sport 12.09.2024
Izuzetno je revoltiran odlukom delegata da budu protiv toga da se govori o nameštenim utakmicama. Nemanja Vidić se sada već nekoliko godina bori da srpski fudbal „očisti od taloga“. Ipak, nema veliku podršku, ali to ga nije zaustavilo. U… »
Vidić o svakom pomalo: "Od Piksija nisam očekivao ostavku, bilo šta reći o Džajiću je suvišno"

Vidić o svakom pomalo: "Od Piksija nisam očekivao ostavku, bilo šta reći o Džajiću je suvišno"

Sportske.net 12.09.2024
Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić je posle povlačenja kandidature za predsednika FSS-a konačno nešto opširnije i otvorenije govorio o svom viđenju stanja u srpskom fudbalu i dešavanja u tom periodu. Intervju za magazin "Radar" krenuo je o… »

Vesti dana »