Povezane vesti

Alen Islamović otišao u Hrvatsku: Pokazao kako je dočekan, svi gledaju u njegovu nogu FOTO

Alen Islamović otišao u Hrvatsku: Pokazao kako je dočekan, svi gledaju u njegovu nogu FOTO

B92 12.09.2024
Zbog nedavnog koncerta u Splitu pojedine grupe Hrvata tražile su da se Islamoviću zabrani ulazak u Hrvatsku, a sada ju je on ponovo posetio i pokazao kako su ga dočekali. Zbog nedavnog koncerta Bijelog dugmeta u Splitu i hita "Pljuni i zapjevaj, moja… »
Posle jezivih pretnji Alen Islamović otišao u Hrvatsku! Tražili njegovu zabranu, on sad pokazao šta sad radi u "lijepoj…

Posle jezivih pretnji Alen Islamović otišao u Hrvatsku! Tražili njegovu zabranu, on sad pokazao šta sad radi u "lijepoj…

Kurir 12.09.2024
Legendarni jugoslovenski bend "Bijelo dugme" održao je koncert u Splitu, gde su pevali svoje najveće hitove, a pesma "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo", koju je otpevao Alen Islamović, napravila je pometnju u celoj Hrvatskoj. Dok se orila pesma sa… »
Tražili da mu se zabrani ulazak u zemlju: Zbog pesme nastao haos, a Alen Islamović pokazao šta sad radi u Hrvatskoj

Tražili da mu se zabrani ulazak u zemlju: Zbog pesme nastao haos, a Alen Islamović pokazao šta sad radi u Hrvatskoj

Mondo 12.09.2024
Pevač Bijelog dugmeta Alen Islamović, objavio sliku iz Hrvatske. Grupa Bijelo dugme nedavno je imala koncert u Splitu, a nakon što je Alen Islamović izveo pesmu "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" nastao je pravi haos. Udruženje zagrebački… »
Alen Islamović otišao u Hrvatsku: Tražili njegovu zabranu, a on sad pokazao kako su ga ugostili - u ovom izdanju ga još…

Alen Islamović otišao u Hrvatsku: Tražili njegovu zabranu, a on sad pokazao kako su ga ugostili - u ovom izdanju ga još…

Blic 12.09.2024
Grupa "Bijelo dugme" nedavno je imala koncert u Splitu, a nakon što je Alen Islamović izveo pesmu "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" nastao je pravi haos. Udruženje zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara, a nakon njih i splitski ogranak… »

Vesti dana »