Povezane vesti
Alen Islamović otišao u Hrvatsku: Pokazao kako je dočekan, svi gledaju u njegovu nogu FOTO
B92 12.09.2024
Zbog nedavnog koncerta u Splitu pojedine grupe Hrvata tražile su da se Islamoviću zabrani ulazak u Hrvatsku, a sada ju je on ponovo posetio i pokazao kako su ga dočekali. Zbog nedavnog koncerta Bijelog dugmeta u Splitu i hita "Pljuni i zapjevaj, moja… »
Posle jezivih pretnji Alen Islamović otišao u Hrvatsku! Tražili njegovu zabranu, on sad pokazao šta sad radi u "lijepoj…
Kurir 12.09.2024
Legendarni jugoslovenski bend "Bijelo dugme" održao je koncert u Splitu, gde su pevali svoje najveće hitove, a pesma "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo", koju je otpevao Alen Islamović, napravila je pometnju u celoj Hrvatskoj. Dok se orila pesma sa… »
Tražili da mu se zabrani ulazak u zemlju: Zbog pesme nastao haos, a Alen Islamović pokazao šta sad radi u Hrvatskoj
Mondo 12.09.2024
Pevač Bijelog dugmeta Alen Islamović, objavio sliku iz Hrvatske. Grupa Bijelo dugme nedavno je imala koncert u Splitu, a nakon što je Alen Islamović izveo pesmu "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" nastao je pravi haos. Udruženje zagrebački… »
Alen Islamović otišao u Hrvatsku: Tražili njegovu zabranu, a on sad pokazao kako su ga ugostili - u ovom izdanju ga još…
Blic 12.09.2024
Grupa "Bijelo dugme" nedavno je imala koncert u Splitu, a nakon što je Alen Islamović izveo pesmu "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" nastao je pravi haos. Udruženje zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara, a nakon njih i splitski ogranak… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 36 minutajoš 17 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 36 minutajoš 10 povezanih