Повезане вести

Видић поручио: „Недимовић није ни имао времена да направи велику штету“

Видић поручио: „Недимовић није ни имао времена да направи велику штету“

Нова 12.09.2024
: Немања Видић, некадашњи капитен репрезентације Србије и Манчестер јунајтеда, причао је о бројним отказима у Фудбалском савезу Србије који су се десили у пертходном периоду. Немања Видић је у опширном интервјуу за недељник… »
Видић о неуспеху на Евру: „Нисам ни очекивао Пиксијеву оставку…“

Видић о неуспеху на Евру: „Нисам ни очекивао Пиксијеву оставку…“

Нова 12.09.2024
: Немања Видић, некадашњи капитен репрезентације Србије и легендарни ас Манчестер јунајтеда, причао је о тренутном стању у фудбалској репрезентацији Србије и осврнуо се на успехе селектора Драгана Стојковића Пиксија. Немања… »
Слушао сам Пиксија, очекивао сам да не поднесе оставку! Видић опет "пецнуо" селектора Србије

Слушао сам Пиксија, очекивао сам да не поднесе оставку! Видић опет "пецнуо" селектора Србије

Мондо 12.09.2024
Немања Видић каже да је по наступу селектора Драгана Стојковића Пиксија видео да је задовољан резултатима и да зато није ни очекивао оставку. Бивши капитен репрезентације Србије и некадашњи кандидат за председника Фудбалског… »
Видић: Нисам ни очекивао оставку селектора Стојковића

Видић: Нисам ни очекивао оставку селектора Стојковића

Спорт клуб 12.09.2024
Немања Видић стекао утисак да је селектор Стојковић задовољан резултатима репрезентације Србије. Репрезентација Србије није била претерано успешна на Европском првенству у Немачкој, једна је од само осам селекција која је… »

Вести дана »