Povezane vesti

Vidić poručio: „Nedimović nije ni imao vremena da napravi veliku štetu“

Vidić poručio: „Nedimović nije ni imao vremena da napravi veliku štetu“

Nova 12.09.2024
: Nemanja Vidić, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i Mančester junajteda, pričao je o brojnim otkazima u Fudbalskom savezu Srbije koji su se desili u perthodnom periodu. Nemanja Vidić je u opširnom intervjuu za nedeljnik Radar govorio o… »
Vidić o neuspehu na Evru: „Nisam ni očekivao Piksijevu ostavku…“

Vidić o neuspehu na Evru: „Nisam ni očekivao Piksijevu ostavku…“

Nova 12.09.2024
: Nemanja Vidić, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i legendarni as Mančester junajteda, pričao je o trenutnom stanju u fudbalskoj reprezentaciji Srbije i osvrnuo se na uspehe selektora Dragana Stojkovića Piksija. Nemanja Vidić je u opširnom… »
Slušao sam Piksija, očekivao sam da ne podnese ostavku! Vidić opet "pecnuo" selektora Srbije

Slušao sam Piksija, očekivao sam da ne podnese ostavku! Vidić opet "pecnuo" selektora Srbije

Mondo 12.09.2024
Nemanja Vidić kaže da je po nastupu selektora Dragana Stojkovića Piksija video da je zadovoljan rezultatima i da zato nije ni očekivao ostavku. Bivši kapiten reprezentacije Srbije i nekadašnji kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS)… »
Vidić: Nisam ni očekivao ostavku selektora Stojkovića

Vidić: Nisam ni očekivao ostavku selektora Stojkovića

Sport klub 12.09.2024
Nemanja Vidić stekao utisak da je selektor Stojković zadovoljan rezultatima reprezentacije Srbije. Reprezentacija Srbije nije bila preterano uspešna na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, jedna je od samo osam selekcija koja je završila učešće još u… »

Vesti dana »