Povezane vesti
Marija Šerifović napravila tajno, emotivno iznenađenje koje će vas potpuno raznežiti: Tu je bio i njen sin Mario
Nova 12.09.2024
: „Dugo sam razmišljala kako da te obradujem za rođendan. Prošle godine, iako je bio 60. rođendan nisi htela ništa da slaviš jer si čekala unuka. Evo sad je Mario sa nama, a ja ne mogu više da ti kupujem šerpe, lonce i kutlače... I zato sam došla na… »
Marija Šerifović spremila Verici rođendansko iznenađenje: Sad kad sam ovo otpevala, mogu u penziju (VIDEO)
Vesti online 12.09.2024
“Dugo sam razmišljala kako da te obradujem za rođendan. Prošle godine, iako je bio 60. rođendan nisi htela ništa da slaviš jer si čekala unuka. Evo sad je Mario sa nama, a ja ne mogu više da ti kupujem šerpe, lonce i kutlače… I zato sam došla na ideju da… »
Vesti dana »
Oblačno jutro, a zatim razvedravanje: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom vikenda
Glas Zaječara pre 1 satjoš 15 povezanih
Rakić (EMS): Prenosni sistem spreman za zimu, pad temperature smanjio potrošnju struje
N1 Info pre 39 minutajoš 5 povezanih
Srušio se avion u DR Kongu: Poginulo 14 putnika, među njima šef vojnog suda i glavni revizor oružanih snaga
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane
Preminuo bivši premijer Jugoslavije: Bio je vizionar, uspešan preduzetnik i šampion u biciklizmu
Mondo pre 29 minutajoš 24 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Senatori traže od Trampa da povuče poziv Putinu za samit G20; napadnut Kijev i Zaporožje
RTV pre 20 minutajoš 1 povezana