Повезане вести

Верица 61. рођендан због Марије дочекала у сузама: Ово ниједна мајка до сада није доживела (ФОТО и ВИДЕО)

Верица 61. рођендан због Марије дочекала у сузама: Ово ниједна мајка до сада није доживела (ФОТО и ВИДЕО)

Свет & Скандал 12.09.2024
Мајка Марије Шерифовић од ћерке добила поклон изненађења Верица Шерифовић, мајка Марије Шерифовић јуче је прославила свој 61. рођендан, а тим поводом ћерка јој је приредила изненађење које ће заувек памтити. Весна Секерезовић… »
Баба, мајко, Верице моја: Изненађење Марије Шерифовић мами сузе

Баба, мајко, Верице моја: Изненађење Марије Шерифовић мами сузе

Стори 12.09.2024
Марија Шерифовић изненађење приредила мајци Верици за рођендан. - Дуго сам размишљала како да те обрадујем за рођендан. Прошле године, иако је био 60. рођендан, ниси хтела ништа да славиш јер си чекала унука. Ево сад је Марио… »
Марија Шерифовић направила тајно, емотивно изненађење које ће вас потпуно разнежити: Ту је био и њен син Марио

Марија Шерифовић направила тајно, емотивно изненађење које ће вас потпуно разнежити: Ту је био и њен син Марио

Нова 12.09.2024
: „Дуго сам размишљала како да те обрадујем за рођендан. Прошле године, иако је био 60. рођендан ниси хтела ништа да славиш јер си чекала унука. Ево сад је Марио са нама, а ја не могу више да ти купујем шерпе, лонце и кутлаче… »
Марија Шерифовић спремила Верици рођенданско изненађење: Сад кад сам ово отпевала, могу у пензију (ВИДЕО)

Марија Шерифовић спремила Верици рођенданско изненађење: Сад кад сам ово отпевала, могу у пензију (ВИДЕО)

Вести онлине 12.09.2024
“Дуго сам размишљала како да те обрадујем за рођендан. Прошле године, иако је био 60. рођендан ниси хтела ништа да славиш јер си чекала унука. Ево сад је Марио са нама, а ја не могу више да ти купујем шерпе, лонце и кутлаче… И… »
Марија Шерифовић приредила мајци приватан концерт, верица у сузама: "Сада када сам ово отпевала, могу у пензију"

Марија Шерифовић приредила мајци приватан концерт, верица у сузама: "Сада када сам ово отпевала, могу у пензију"

Курир 12.09.2024
„Дуго сам размишљала како да те обрадујем за рођендан. Прошле године, иако је био 60. рођендан ниси хтела ништа да славиш јер си чекала унука. Ево сад је Марио са нама, а ја не могу више да ти купујем шерпе, лонце и кутлаче... И… »
Марија Шерифовић спремила верици рођенданско изненађење: "Сад кад сам ово отпевала могу у пензију"

Марија Шерифовић спремила верици рођенданско изненађење: "Сад кад сам ово отпевала могу у пензију"

Блиц 12.09.2024
„Дуго сам размишљала како да те обрадујем за рођендан. Прошле године, иако је био 60. рођендан ниси хтела ништа да славиш јер си чекала унука. Ево сад је Марио са нама, а ја не могу више да ти купујем шерпе, лонце и кутлаче... И… »

Вести дана »