Povezane vesti
Zelenski kritikovao mirovni plan Kine i Brazila: Čemu služi ovo pozorište
Politika 12.09.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je kinesko-brazilska mirovna inicijativa destruktivna, jer, kako je ocenio, ide na ruku Kremlju i o njoj se nije razgovaralo sa Ukrajinom. "Siguran sam da je kinesko-brazilski mirovni plan… »
Zelenski kritikovao mirovni plan Kine i Brazila: Čemu služi ovo pozorište?
Insajder 12.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je kinesko-brazilska mirovna inicijativa destruktivna, jer, kako je ocenio, ide na ruku Kremlju i o njoj se nije razgovaralo sa Ukrajinom. 'Siguran sam da je kinesko-brazilski mirovni plan unapred… »
Zelenski kritikovao mirovni plan Kine i Brazila: Čemu služi ovo pozorište?
RTV 12.09.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je kinesko-brazilska mirovna inicijativa destruktivna, jer, kako je ocenio, ide na ruku Kremlju i o njoj se nije razgovaralo sa Ukrajinom. "Siguran sam da je kinesko-brazilski mirovni plan… »
Moskva pozdravila, Zelenski kritikovao mirovni plan Kine i Brazila: "Putin je ubica, čemu služi ovo pozorište?"
Blic 12.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je kinesko-brazilska mirovna inicijativa destruktivna, jer, kako je ocenio, ide na ruku Kremlju i o njoj se nije razgovaralo sa Ukrajinom. - Siguran sam da je kinesko-brazilski mirovni plan… »
Zelenski: Destruktivno je
B92 12.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski nazvao je kinesko-brazilski predlog o okončanju rata destruktivnim, jer je to jednostavno politička izjava o kojoj se sa Ukrajinom nije razgovaralo. Zelenski je u intervjuu u brazilskom izdanju Metropoles rekao da… »
Vesti dana »
Hapšenje u Moskvi, otkriveno ko je ubica generala Kirilova: „Ima 29 godina, nije iz Rusije, ponuđeno mu je 100.000 dolara“
Nova pre 2 satajoš 21 povezana
Ovo je ubica putinovog generala! Objavljen snimak Federalne službe bezbednosti, detaljno opisao kako je izvršio likvidaciju u Moskvi (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 15 povezanih
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad na studente ispred FDU krajem novembra
Insajder pre 42 minutajoš 12 povezanih
EU pozdravila dogovor Srbije i Kosova o primeni deklaracije o nestalima
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 11 povezanih